2017. november 06. 23:48 | forrás: Inwestblog

Ön benne van ebben a szűk 4%-os befektetői körben?

Gratulálunk!   Döntésével nem csak lehetőséget biztosít ahhoz, hogy pénzét kimenekítse a sekélyes kamatkörnyezetből, hanem egyúttal függetlenítheti magát az alacsony szolgáltatási színvonal alól is. Tapasztalatunk szerint mindenki ezt akarja elérni,

Gratulálunk!

 

Döntésével nem csak lehetőséget biztosít ahhoz, hogy pénzét kimenekítse a sekélyes kamatkörnyezetből, hanem egyúttal függetlenítheti magát az alacsony szolgáltatási színvonal alól is. Tapasztalatunk szerint mindenki ezt akarja elérni, mégis csupán az emberek 4%-a tesz is érte.

 

Megéri? Garantáljuk, igen!

 

Az ideális befektetés, olyan, mint egy elegáns, személyre szabott öltöny – tökéletesen illik gazdájához és kiemeli annak személyiségét. Gondolja végig alaposan, az elmúlt 5-10 évben hányszor fordult elő olyan, hogy befektetési portfóliójanem az elvárásai szerint alakult volna? A választ nem kell elárulnia nekünk, de nyugodjon meg, biztosan nincs egyedül!

 

Éppen ezért az InwestMentors túllépett a „dobozos pénzügyi termékek” elavult, sablonos korszakán és az Ön számára elérhetővé tette az Osztrák háttéren alapuló privát banki szolgáltatást.

 

Tudja, milyen előnyöket nyújt Önnek egy privát banki háttér?

 

Ausztriában igénybe vett már bármilyen banki szolgáltatást?

 

Amennyiben az egyik vagy akár mindkét kérdésünkre a válaszanem, úgy még jobban figyeljen, mert most egy teljesen ismeretlen világot tárunk fel!

 

A hazai kereskedelmi bankok 80-100 millió forint likvid (mozdítható) tőkétől biztosítanak privát banki tanácsadást, ha pedig egy nyugat európai pénzintézethez kíván pénzt befektetni, ennek az összegnek akár a többszörösével is rendelkeznie kell, nem beszélve a nyelvi akadályokról. Meglátásunk szerint viszont az említett összeg töredékével rendelkező befektetői körnek is kijárnak ugyanazokat a magas színvonalú, privát banki szolgáltatásokat. Ezen felül működési hátterünknek Európa egyik legszigorúbb pénzügyi környezetét választottuk, hogy ezekre az alapokra építsük értékálló befektetési megoldásainkat az Ön számára. Cégünkön keresztül már Ausztriában van!

 

Felejtse el többé a sorszámhúzást, várakozást és az inkompetens banki ügyintézőket. Többé már nem elérhetetlen az ügyfélközpontú értékpapír szolgáltatás.

Tapasztalat hiányában hírtelen nem jutnak eszébe fogós kérdések? Összeszedtük a legfontosabbakat, kattintson IDE!

 

Fontos szempont, hogy befektetési tanácsadást csak olyan szakemberektől fogadjon el, akik a saját tanácsaik alapján már tartós sikereket értek el! Pontosan ezért, privát bankáraink saját tapasztalataik és eredményeik mentén vezetik Önt végig a konzultációk során. Tevékenységünk több mint tanácsadás, a befektetés teljes élethosszát végigkísérő folyamatos mentorálás.

 

A következő levelünkben pontosan bemutatjuk, hogy Ausztria privát banki környezete milyen garanciákat nyújt Önnek, magyar befektetőként.

Tovább az eredeti cikkre
Tovább a blogra

Hirdetés
Téli kikapcsolódás az Alpokban

Az ausztriai téli üdülés az életöröm igazán különleges formája, amely során...

Hirdetés
Brexit

Az Európai Unió kész a legambiciózusabb szabadkereskedelmi egyezményt kínálni...

A brit pénzügyminiszter szerint London még a decemberi EU-csúcs előtt...

Lakáshitel-kalkulátor
Piaci hírek

Fordítottak a piacok nap közben

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.

Plusszal indított New York

Enyhe emelkedéssel nyitottak a főbb indexek a New York-i tőzsdén hétfőn.

Gyenge kezdés Európa szerte

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon.