Mutatjuk, mit tud az ország legdrágább Mikulás csomagja

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Mikulás csomagot már 600 forintért is vehetünk a boltokban, a minőségibb csomagokért 2000 forintot is elkérnek. Van azonban ennél drágább is! 100 ezer forintba kerül az ország első, felnőtteknek szóló csomagja. A bevétel jótékony célt szolgál.

Szebbé teszik a rászorulók karácsonyát

Ez az ország első, felnőtteknek szóló Mikulás csomagja. Az akció szervezői arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ha a felnőttek nem is hisznek a Mikulás létezésében, de legalább a jó cselekedetek erejében kellene.

A piros csomagolásban olyan bonbonok találhatók, amelyeket sörrel, pezsgővel, és balatoni borokkal ízesítettek! A csomagot egyébként házhoz is szállítják.    

A Mikulás 18 éven felülieknek készített csomagjának árából a Füred Kapitány karácsonya elnevezésű akció megszervezését támogatják,  amelynek keretében adományokat gyűjtenek rászoruló családoknak. Az akció másik célja, hogy a Mikulás és Füred Kapitány, a balatoni mesehős segítségével a kisgyermekek is megismerkedhessenek a jótékonyság és az önzetlenség fogalmával - nyilatkozta Éskovács Péter, az akció egyik szervezője.

Nézzük meg jól, mit veszünk!

Patakfalvi Andrea cakedesigner,  a balatonfüredi Trüffel csokoládébár tulajdonosa az összefogás fontossága mellett arra hívta fel a figyelmet, hogy a szülőknek érdemes megnézniük, mit is rejtenek a boltokban kapható csomagok.

"Néha a rossz minőségű csokoládékat csomagolnak be ajándékként, de arra is volt már példa, hogy a megmaradt húsvéti nyuszikat csomagolták át Mikulásnak és ezek kerültek a polcokra" - mondta.

Szerencsére azonban sok minőségi csomag is található a boltokban, amelyeknek az ára sem túl magas, az átlagos összeállítások ára 600 és 2000 forint között mozog.

"A szülők akkor tudják kiválasztani a legjobb ár-érték arányú ajándékot a csizmákba, ha alaposan megnézik, mit is rejt a csillogó csomagolás belül. Ugyanakkor a szülők akkor járnak a legjobban, ha saját maguk válogatják össze a csomag tartalmát. Így kerülhet a csizmába néhány egészséges ajándék is a csokik mellé" - hangsúlyozta a szakember.

Hirdetés
Brexit

A Parlament a Brexit után a kétoldalú kapcsolatok szempontjából egy társulási...

Az Egyesült Királyság uniós kiválásának feltételeiről és a jövőbeli...

Melyik a legjobb lakáshitel?
Szavazz!

Kína tényleg technológiai fölénybe kerülhet?

Az 5G hálózatok piacát féltik Amerikában a kínaiak előretörésétől. Vajon...

Megfúrják Paksot a zöldek?

Az Európai Bizottság akár bíróság előtt is kitart a bővítést engedélyező...

Hirdetés
Befektetés

Körbeudvarolják a befektetők a hazai startupokat

Ezúttal nem vállalkozások fognak versenyezni befektetők előtt, hanem fordítva.

A Google-nél sem lesz kriptovaluta-reklám

A Google szerdán bejelentette, hogy megtiltja felületein a kriptodevizák és a...

Nemzetközi befektetők csaphatnak le a magyar ingatlanpiacra

Több millió eurós befektetéseket is Magyarországra vonzhat a főváros és négy...

Ezt olvasta már?

Éled a természet, várnak minket a kerti munkák »