Csúcsánál tartotta magát a BUX - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Mindenkori csúcsa alatt zajlik a hazai index aktuális korrekciója. Amennyiben nem tör támaszt a folytatásban az árfolyam, tovább törekedhet 40000-es mérföldköve felé.

15 perces

Pihenőt tartott a BUX árfolyama mindenkori csúcsa alatt, az OTP mozgásához hasonlóan itt is mérséklődött az erős pozitív momentum az elmúlt napokban. Érdemi gyengülésre utaló jelzés egyelőre nincs a grafikonon, de a tegnapi árbocszalag további bizonytalanságra adhat okot, lefelé kimozdulva belőle térhetünk vissza 39000 pont alá. 38800-nál és 38600-nál találunk rövidtávú mankókat, előbbi sikeresen tartotta az indexet a héten. Egyelőre tehát a konszolidáció folytatását várhatjuk a mindenkori csúcsok alatt, 39230-nál a mindenkori csúcsérték jelent ellenállást.

Támasz: 38800

Ellenállás: 39230

Napi

Minimális emelkedést össze tudott hozni a hazai index, az OTP, MTelekom és Richter ellenében emelkedett a MOL, így mindenkori csúcsai közelében maradt az árfolyam. A momentum mérséklődése a napos grafikonon is kivehető, az elmúlt napok inkább a konszolidációról szóltak, de az RSI továbbra is a túlvett zóna határán tartózkodik, mérsékelve a felfelé rendelkezésre álló teret. A pozitív technikai kép keretei közé egy korrekció is elférne, fontos támaszokat (trendvonal és 50 napos mozgóátlag) 38000 alatt találunk csak.

Támasz: 37886 (MA 50)

Ellenállás: 39230

Technikai elemzések

A menetrend alapján a letört csökkenő trendvonal visszatesztelése után lefelé...

Pihenőt tartott a szerdai emelkedést követően a gyógyszergyártó árfolyama.

Mérsékelt gyengüléssel távolodott csúcsától a bankpapír.

A 460-as zónára került nyomás a csütörtöki kereskedésben a távközlési...

2830 forintnál található mankójának letörése után nyílhat ki az út lefelé az...

OpcioGuru

Sokszor írtam már gyanús, bennfentes opciós tranzakciókról, de kevés esetben...

Private Banking

A múlt évben néhányszor érintettük a főleg amerikai startupok témakörét.

Ezt olvasta már?

Nem telt túl jól a hét a BÉT-en »