Ellenállásától távolodott a Richter - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

A 200 napos mozgóátlagtól látott felfelé fordulás után a 6700-as szintet is maga mögött tudta hagyni a gyógyszergyártó árfolyama.

15 perces

Tovább tudott kapaszkodni kedden a Richter árfolyama, már magabiztosan 6700 fölött töltve a kereskedési órákat. Egyelőre úgy fest, hogy sikerül megszilárdítani a pozícióját az ellenállás fölött, innen tovább emelkedve nyílhat meg érdemi tér a folytatásban a 7000-es szint irányába. A 6700-6720-as szint már támasz az alá zárás lenne elbizonytalanító hatású, azonban ha erre nem kerül sor, maradhatnak a pozitív irányba módosult rövidtávú várakozások a papírnál.

Támasz: 6700-6720

Ellenállás: 7000

Napi

6700-as szintjétől tudott távolodni a gyógyszergyártó árfolyama kedden, a felső Bollinger szalaghoz érkezett meg és formált egy doji gyertyát. Ez nem feltétlen a gyertyaalakzat, amit szívesen látunk ezen a ponton, de amennyiben nem érkezik lefordulás a folytatásban, elmaradhat a rá érkező megerősítés. Az indikátoroknál kialakult pozitív jelzések annál inkább biztatóak a rövidtávú kilátásokat illetően, így 6800 felé lehet tovább kapaszkodni, ami a következő állomás lehet a 7000 felé vezető úton. Kitörő lendületről egyelőre nem beszélhetünk a papírnál, de fontosabb támaszaitól sikeresen távolodott el.

Támasz: 6700

Ellenállás: 6800; 7000

Heti

Emelkedni tudott az elmúlt héten a Richter árfolyama, így elmaradt a 2015-ös trendvonal letörése. A 6700-as zóna fölé visszatérés kulcsfontosságú lehet, amennyiben ez nem sikerül, lefelé folytatódhat a papír útja. Az akadály áttörésével ellenben a 7000-es lélektani szinthez nyílhat út elsőként, közelítve a mindenkori csúcsokat. Továbbra sem lélegezhet tehát fel a gyógyszergyártó árfolyama, érdemes szemmel tartani a folytatásban is az emelkedő trendvonalat, illetve a 6700-as ellenállást.

Támasz: 6600

Ellenállás: 6700

Forex mazsoláknak

Bemutatunk egy NFP kereskedési stratégiát is, ami kezdőként, demó...

Technikai elemzések

Enyhe eséssel kezdhetnek ma a piacok a német választás után, érdemi probléma...

38000 letörése hozná meg a lehetőséget a mélyebb korrekcióhoz a hazai indexnél.

Rövidtávon lehet még tér az emelkedéshez a gyógyszergyártó árfolyama előtt.

A sáv alá zárásra érkező megerősítés mutatna a 10000-es lélektani szint felé...

Nem sérült a távközlési vállalat támasza 475 forintnál.

Magabiztosan tartja magát 24200 fölött az olajvállalat árfolyama.

Kitart a sáv alsó felében a német index.

OpcioGuru

143 millió amerikai állampolgár érzékeny adata került ki az Equifax-nál...

Private Banking

A múlt évben néhányszor érintettük a főleg amerikai startupok témakörét.

Ezt olvasta már?

Rossz napja volt Európának »