Elpártolnak az iPhone rajongói?

Az új iPhone-ok alig fogynak, a régieket meg lassítja az Apple. Egyre botrányosabb a hangulat a prémium kütyüket gyártó cég háza táján. Ráadásul már a beszállítók leminősítése is megkezdődött a gyenge értékesítések miatt. Ön szerint elpártolnak a rajongók az iPhone készülékektől? Szavazzon!

Elpártolnak Nem kérdés. Mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket minden idők legdrágább iPhone készüléke az iPhone X, melynek kereslete messze elmarad a másik két okostelefon, az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus iránti kereslettől. És ebben a helyzetben az sem igazán jön jól, hogy bebizonyosodott, az Apple szándékosan és titokban lassította az öregebb készülékeit, hogy a vevőket az új készülékek irányába terelje. Továbbá az sem véletlen, hogy megkezdődött a beszállítók leminősítése. Az Apple hamar lejtőre kerülhet, ha a drága készülékeit nem cserélik elég gyorsan újabbakra az iPhone tulajdonosok. Márpedig a gyors frissítés alapfeltétele annak, hogy ezek a telefonok megőrizzék státus szimbólum mivoltukat.

Kizárt dolog Nem eszik olyan forrón a kását. Kár lenne elhamarkodott következtetéseket levonni abból, hogy lassult az iPhone készülékek forgási sebessége. A rajongók nem robotok, képtelenek másfél évente megválni a megszokott készüléküktől. De ebben nincs sok újdonság, hiszen korábban is számítani lehetett a tábor kifáradására. Ám ebből korántsem következik az elpártolás. A régebbi készülékek tulajdonosai emiatt nem dobják el az iPhone telefonjukat, s váltanak másik márkára. Talán az X széria nem lesz olyan sikeres, de az Apple fejlesztői biztos kitalálnak valamit, hogy feldobják a rajongók hangulatát. Míg a perek és botrányok természetes velejárói egy cég sikerességének. A konkurencia minden alkalmat megragad a sározásra.

Hirdetés
Forex szemináriumok

Egy Trader életútja nem mindig úgy zajlik, mint egy hierarchikus rendszerben...

Technikai elemzések

725 pontos szakadás az amerikai DOW 30 indexben. Tegnap este minden amerikai...

37000 pontos támaszát vette célkeresztbe a tegnapi lefordulással a...

Megerősített letörése után 5200 forintnál keresett legközelebb támaszt a...

Az elmúlt két hétben kialakított tartományban maradt csütörtökön is a...

Nem vitte el a lendület a mindenkori csúcsig a bankpapírt.

Nem tudta leküzdeni 50 és 200 napos mozgóátlagát az olajvállalat árfolyama.

Hirdetés
OpcioGuru

Teljesen mindegy, hogy opciós kereskedéssel vagy sem, amilyen korán csak...

Private Banking

A múlt évben néhányszor érintettük a főleg amerikai startupok témakörét.

Hirdetés
Ezt olvasta már?

Mégsem ad el részvényeket a Waberer's többségi tulajdonosa »