Lélektani támaszába kapaszkodik a BUX - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Mérsékelt visszahúzás után 38000 pontnál tartotta magát a szerdai kereskedésben a hazai index. Az érték alá eséssel mélyülne tovább a korrekció a folytatásban.

15 perces

A 38000-38150 pontos szintnél tartja magát a BUX az elmúlt napokban látott visszahúzódást követően, egyelőre nem törte le lélektani támaszszintjét az árfolyam. Érdemi negatív jelzésnek sincs így nyoma a rövidtávú grafikonon, 38000 alatt lenne lehetőség tovább korrigálni a rövidtávú trendvonal és a további támaszok felé. Egyelőre azonban különösebb aggodalomra nem ad okot az index árfolyamának mozgása, 38000 fölött maradva pedig maradnának a pozitív kilátások, a pihenő végével támadhatja mindenkori csúcsát az árfolyam a 38500-as szinten.

Támasz: 38000

Ellenállás: 38500

Napi

Mérsékelt gyengüléssel zárult a szerdai kereskedés a hazai index számára, 38000-es lélektani szintje tartja a megpihenő árfolyamot. Ennek letörésével jöhet tovább lejtmenet a korábban hátrahagyott ék felé, ennek alja jelent az emelkedő trendet május óta, a vele együtt húzódó alsó Bollinger szalag próbálhat támaszt formálni 37500-nál. 37000 pontnál lemaradva az 50 napos mozgóátlag lehet még fontos támasz egy komolyabb korrekció esetén. Egyelőre azonban látszik a lefelé mutató momentum, 38000 fölött maradva pedig pozitív kilátások mellett várható a folytatás.

Támasz: 38000

Ellenállás: 38500

Technikai elemzések

A menetrend alapján a letört csökkenő trendvonal visszatesztelése után lefelé...

Pihenőt tartott a szerdai emelkedést követően a gyógyszergyártó árfolyama.

Mérsékelt gyengüléssel távolodott csúcsától a bankpapír.

A 460-as zónára került nyomás a csütörtöki kereskedésben a távközlési...

2830 forintnál található mankójának letörése után nyílhat ki az út lefelé az...

OpcioGuru

Sokszor írtam már gyanús, bennfentes opciós tranzakciókról, de kevés esetben...

Private Banking

A múlt évben néhányszor érintettük a főleg amerikai startupok témakörét.

Ezt olvasta már?

Nem mindenkinek sikerült jól a hétzárás »