Az új csomagok és fejlesztések az egekbe repítették a UPC-t

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Az újonnan bemutatott Happy Home ajánlatok, a megújult márka bevezető kampánya és a szélessávú hálózat további fejlesztését célzó beruházások is hozzájárultak, hogy a UPC még többet kínáljon ügyfelei számára, és kiemelkedő értékesítési eredményeket érjen el 2017 harmadik negyedévében. Az előfizetések száma átlépte a 2 milliós határt, mindemellett pedig egy erős, 10,2 százalékos árbevétel-növekedést is elkönyvelhetett a UPC Magyarország - derül ki a cég közleményéből.

Legfontosabb eredmények

A lakossági és üzleti előfizetők száma 6100-zal növekedett az előző negyedévhez képest, és elérte a 842000-et.
Az előző éves adatokhoz viszonyítva a nagysebességű internet előfizetések száma 39900-zal növekedett, és így elérte a 655000-et, miközben a digitális és analóg televízió előfizetések száma is 677700-ra bővült, ami 17100-zal több, mint az előző év azonos időszakában. A mobil előfizetések száma szeptember végén megközelítette a 81400-at.

Forrás: UPC Magyarország

“Az új Happy Home ajánlatokkal, megújult márkánkkal és arculatunkkal még több értéket kínálunk ügyfeleink számára, lehetővé téve, hogy a legjobb minőségű szolgáltatásokat élvezhessék bárhol és bármikor. Folytattuk szélessávú hálózatunk fejlesztését célzó beruházásainkat, dinamikus teljesítményünk pedig továbbra is töretlen, amelyet ebben a negyedévben a 10,2 százalékos árbevétel-növekedés és a több mint 2 millió előfizetés is jelez” - mondta Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és a UPC Románia vezérigazgatója.

Szupergyors wifi és megnövelt belépő sebesség

A UPC Magyarország szeptemberben mutatta be új márkaértékeit és megújult arculatát, és ezzel egy időben vezette be Happy Home ajánlatait, amelyek segítségével az ügyfelek még felszabadultabban élvezhetik a szélessávú kapcsolat előnyeit. Az új előfizetőknek másodpercenként 120 megabitre emelte a UPC a belépő sebességet, és a szupergyors wifi eszközt, a Connect Boxot is alapból biztosítja számukra.

2017 szeptemberének végén a UPC szolgáltatásai országszerte több mint 1764400 háztartásban voltak elérhetők, a lakossági és üzleti ügyfelek száma pedig megközelítette a 842000-et, ami 6100-as növekedést jelent a harmadik negyedévben.

Folyamatosan emelkedik az előfizetések száma

Az új vezetékes és mobil előfizetések száma meghaladta a 128000-et az elmúlt egy évben, így összességében 2025000 fölé emelkedett az előfizetések száma, ez pedig 6,8 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest.

A nagysebességű internet előfizetések száma 39900-zal növekedett az előző éves adatokhoz viszonyítva, így elérte a 655000-et. Emellett a digitális és analóg televízió előfizetések is dinamikusan bővültek, szeptember 30-ig összesen 677700-ra – ami több mint 17000-rel magasabb, mint az előző év azonos időszakában. Jól teljesítettek a telefonszolgáltatások is: miközben a vezetékes telefon előfizetések száma – egy év alatt 47000-rel növekedve – a harmadik negyedév végén már 611800 fölött járt, ugyanezen időszakban a mobil előfizetések száma 24700-zal nőtt, és így elérte a 81400-at.

Hirdetés
Szavazz!

Legyünk e-sport nagyhatalom?

Úgy tűnik a kormányzat elszánt ebben a kérdésben, bár a magyar e-sport még...

Felszámolható az offshore?

A BBC Panorama műsorából derült ki, hogy még az Apple amerikai informatikai...

Forex mazsoláknak

Az éles számlának való nagy bemutatkozásom után már másnap úgy döntöttem...

Lakáshitel-kalkulátor
Brexit

Az Európai Unió kész a legambiciózusabb szabadkereskedelmi egyezményt kínálni...

A brit pénzügyminiszter szerint London még a decemberi EU-csúcs előtt...

Hirdetés
Csok

Nagyon népszerű lett a csok

Eddig mintegy 240 ezer embernek segített a családi otthonteremtési kedvezmény...

Szárnyal az építőipar, de meddig?

A hazai építőipar teljesítménye 2017-ben rég nem látott javulást mutat.

Határokon át

Változást hozhat a dublini reform

Az EP készen áll a menedékkérők igazságosabb elosztását célzó dublini...

Hirdetés
Ezt olvasta már?

Ráfizethet, ha rossz helyről tölt le egy Microsoft programot »