Bécsben terjeszkedik a Taxify

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Alig​ ​két​ ​héttel​ ​a​ ​párizsi​ ​indulás​ ​után,​ ​csütörtökön​ ​pontban​ ​15​ ​órától​ ​Bécsben​ ​is​ ​elérhető lett​ ​a​ ​Taxify. Az​ ​indulás​ ​pillanatától​ ​rögtön​ ​300​ ​sofőr​ ​áll​ ​az​ ​utasok​ ​rendelkezésére,​ ​ráadásul​ ​a​ ​hónap​ ​végéig minden​ ​fuvarból​ ​óriási,​ ​50​ ​százalékos​ ​kedvezményt​ ​nyújt​ ​a​ ​vállalat - tájékoztatott a cég közleményben.

A tegnapi naptól immár a bécsiek is élvezhetik az egyik legnépszerűbb közösségi közlekedési platform, a Taxify szolgáltatásait, hiszen rögtön 300 sofőr várta készenlétben a fuvarra várókat. Azzal, hogy a Taxify mindössze 15 százalékos jutalékot von le, a sofőröknél roppant népszerűvé teszi az alkalmazást.

Az Észtországban alapított vállalat mindemellett kedvező árú fuvardíjakkal is kecsegteti a jövőbeli utasokat, akik pedig résen vannak az indulásnál, a hónap végéig 50 százalékos kedvezménnyel utazhatnak.

A Taxify applikáció segítségével könnyen tervezhető az összes utazás, élőben követhetjük közeledő autónk mozgását. Az app a Google Play Storeban Android telefonokra és az App Storeban az mobiljaira egyaránt elérhető. Fizetni egy regisztrált bankkártyával lehet a programon keresztül, de hamarosan a készpénzes fizetés is elérhető lesz az arra engedélyt kapott autóknál és sofőröknél.

„Örömünkre szolgál egy barátságos, megfizethető és biztonságos utazási alternatívát nyújtani a bécsiek számára. A helyi indulást megünnepelve 50 százalékos kedvezményt nyújtunk minden fuvarból a hónap végéig, hogy a bécsiek is megízlelhessék az applikáció előnyeit. A Taxify az egyik legokosabb és legkényelmesebb választás lesz a Bécsen belüli utazásokra, köszönhetően a magas minőségű szolgáltatás iránti elszántságunknak” – mondta az indulás alkalmából Markus​ ​Villig​ Taxify alapító.

A már 21​ ország 28​ városában elérhető Taxify - partnereivel közösen az alacsony árakra, és a tisztességes üzletpolitikára összpontosít, hogy a részvényesek, sofőrök és az utasok egyaránt jól járjanak. Az Észt vállalat meggyőződése, hogy az elégedett sofőrök a kulcsai a jó minőségű szolgáltatásnak és az egyre több boldog utasnak egyaránt

Hirdetés
Szavazz!

Legyünk e-sport nagyhatalom?

Úgy tűnik a kormányzat elszánt ebben a kérdésben, bár a magyar e-sport még...

Felszámolható az offshore?

A BBC Panorama műsorából derült ki, hogy még az Apple amerikai informatikai...

Forex mazsoláknak

Az éles számlának való nagy bemutatkozásom után már másnap úgy döntöttem...

Lakáshitel-kalkulátor
Brexit

Az Európai Unió kész a legambiciózusabb szabadkereskedelmi egyezményt kínálni...

A brit pénzügyminiszter szerint London még a decemberi EU-csúcs előtt...

Hirdetés
Csok

Nagyon népszerű lett a csok

Eddig mintegy 240 ezer embernek segített a családi otthonteremtési kedvezmény...

Szárnyal az építőipar, de meddig?

A hazai építőipar teljesítménye 2017-ben rég nem látott javulást mutat.

Határokon át

Változást hozhat a dublini reform

Az EP készen áll a menedékkérők igazságosabb elosztását célzó dublini...

Hirdetés
Ezt olvasta már?

Decembertől igényelhető a befektetői adókedvezmény »