Bécsben terjeszkedik a Taxify

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Alig​ ​két​ ​héttel​ ​a​ ​párizsi​ ​indulás​ ​után,​ ​csütörtökön​ ​pontban​ ​15​ ​órától​ ​Bécsben​ ​is​ ​elérhető lett​ ​a​ ​Taxify. Az​ ​indulás​ ​pillanatától​ ​rögtön​ ​300​ ​sofőr​ ​áll​ ​az​ ​utasok​ ​rendelkezésére,​ ​ráadásul​ ​a​ ​hónap​ ​végéig minden​ ​fuvarból​ ​óriási,​ ​50​ ​százalékos​ ​kedvezményt​ ​nyújt​ ​a​ ​vállalat - tájékoztatott a cég közleményben.

A tegnapi naptól immár a bécsiek is élvezhetik az egyik legnépszerűbb közösségi közlekedési platform, a Taxify szolgáltatásait, hiszen rögtön 300 sofőr várta készenlétben a fuvarra várókat. Azzal, hogy a Taxify mindössze 15 százalékos jutalékot von le, a sofőröknél roppant népszerűvé teszi az alkalmazást.

Az Észtországban alapított vállalat mindemellett kedvező árú fuvardíjakkal is kecsegteti a jövőbeli utasokat, akik pedig résen vannak az indulásnál, a hónap végéig 50 százalékos kedvezménnyel utazhatnak.

A Taxify applikáció segítségével könnyen tervezhető az összes utazás, élőben követhetjük közeledő autónk mozgását. Az app a Google Play Storeban Android telefonokra és az App Storeban az mobiljaira egyaránt elérhető. Fizetni egy regisztrált bankkártyával lehet a programon keresztül, de hamarosan a készpénzes fizetés is elérhető lesz az arra engedélyt kapott autóknál és sofőröknél.

„Örömünkre szolgál egy barátságos, megfizethető és biztonságos utazási alternatívát nyújtani a bécsiek számára. A helyi indulást megünnepelve 50 százalékos kedvezményt nyújtunk minden fuvarból a hónap végéig, hogy a bécsiek is megízlelhessék az applikáció előnyeit. A Taxify az egyik legokosabb és legkényelmesebb választás lesz a Bécsen belüli utazásokra, köszönhetően a magas minőségű szolgáltatás iránti elszántságunknak” – mondta az indulás alkalmából Markus​ ​Villig​ Taxify alapító.

A már 21​ ország 28​ városában elérhető Taxify - partnereivel közösen az alacsony árakra, és a tisztességes üzletpolitikára összpontosít, hogy a részvényesek, sofőrök és az utasok egyaránt jól járjanak. Az Észt vállalat meggyőződése, hogy az elégedett sofőrök a kulcsai a jó minőségű szolgáltatásnak és az egyre több boldog utasnak egyaránt

Hirdetés
Szavazz!

Kellenek amatőrök az olimpiára?

A profi teljesítmény számít, vagy az, hogy valaki képes-e kitűnni a tömegből?...

Összejön a két Korea?

Az "észak-déli" közös női hokicsapat olimpiai indulása pedig...

Lakáshitel-kalkulátor
Brexit

Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnése után sem züllik...

Nagy-Britannia a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) után tervezett átmeneti...

Hirdetés
Csok

A mai lakásárak mellett nem sokra megyünk a CSOK-kal

Mely településtípusokat érintett erőteljesen a lakásárak növekedése?

Mégsem olyan szuper ötlet a CSOK, mint gondoltuk?

2015 júliusától bevezették a CSOK-ot, majd 2016 januárjától a lakáspiaci áfát...

Határokon át

Merkel terve teljesen átírná az uniós pénzosztást

Szolidáris menekültügyi rendszert kell kiépíteni az Európai Unióban, és a...

Hirdetés
Ezt olvasta már?

Európai nagyvárosok fognak össze a biogazdálkodásért »