Ideje előbújniuk a legjobb munkahelyeknek

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

A Szerethető Munkahely Díj célja, hogy összegyűjtse és bemutassa azokat a hazai kis- és középvállalkozásokat, ahol valóban jó dolgozni. Az idén először meghirdetett pályázatra kevesebb mint két hónap alatt több mint 300 cég jelentkezett. A pályázatra azoknak a legfeljebb 250 főt foglalkoztató hazai cégeknek a jelentkezését várják, ahol a vezetők és a dolgozók egyaránt úgy érzik: az ő cégükhöz jó bemenni dolgozni.

Nagy az érdeklődés a verseny iránt

A díjat a DreamJo.bs újgenerációs állásportál szeptemberben azzal a céllal indította el, hogy megmutassa, Magyarországon is vannak olyan cégek, ahova örömmel járnak be a munkatársak. A díjra országszerte nagy az érdeklődés: eddig 14 településről több mint 350 cég kollégái jelezték, hogy ők szeretik a munkahelyüket.

„Örömmel tapasztaltuk, hogy százával akadnak Magyarországon olyan cégek, ahol vezetők és munkavállalók egyaránt szeretnek dolgozni. Könnyű döntés volt meghosszabbítani a nevezési határidőt, hiszen a díjat azért indítottuk el, hogy bemutassunk azokat a vállalatokat, akik megbecsülik a munkavállalóikat, és ez által jó példát mutatnak minden munkáltató számára” – mondta Balogh Péter, a DreamJo.bs alapítója.

Még maradt egy kis idő

A céges profilokat 2017. november 3-ig lehet regisztrálni a szerethetomunkahelyek.hu oldalon, a nevezés díjmentes. A közönségszavazás 2017. október 25-én indul, a TOP 100 céget 2017. november 24-én, egy zártkörű állófogadás keretében mutatják be.

Ezek a vállalaltok egy évig viselhetik a Szerethető Munkahely címet, továbbá egy kisorsolt vállalatot 500.000 forint értékű csapatépítő csomaggal, három céget pedig toborzási csomaggal ajándékoz meg a Dreamjo.bs.

Hirdetés
Szavazz!

Kína kinyírja a bitcoint?

A kínai kormány immár nem csak a bitcoin ellen harcol, de hadjáratot indított...

Elpártolnak az iPhone rajongói?

Az új iPhone-ok alig fogynak, a régieket meg lassítja az Apple. Elpártolnak a...

Lakáshitel-kalkulátor
Brexit

Juncker szeretné, ha az Egyesült Királyság egyszer visszatérne az EU-ba.

A brit kormány nem veheti készpénznek, hogy sikerül...

Hirdetés
Csok

Már szórják a kedvezményes hitelt a felújításhoz

Kedvezőbb feltételekkel és egyszerűbben igényelhető január 8-tól a...

Behúzta a féket a fővárosi ingatlanpiac

2017-ben még tovább élénkült a hazai lakáspiac a tavalyi évhez képest:...

Határokon át

Túl sokba kerül a menekülttábor, pénzt kérnek a franciák

A francia kormány azt szeretné, ha London nagyobb mértékben járulna hozzá az...

Hirdetés
Ezt olvasta már?

Megpecsételődhet a sziszeki finomító sorsa »