A legjobb utazási biztosítóval még az űrbe is nyugodtan repülhetünk

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Idén is az ügyfelek dönthették el, mely biztosítók érdemelték ki leginkább elismerésüket. Az évbiztosítója.hu oldalon leadott közel ötvenezer szavazat alapján idén is hét biztosítótársaság kapott elismerést. A reklámoktól mentes, valós értékelés most egy évig újra iránymutatással szolgál majd azoknak, akik nem a saját kárukon akarják megtapasztalni, hogy jól választottak-e biztosítót maguknak - olvasható az Év Biztosítója.hu által kiadott összefoglalóban.

Immáron hatodik alkalommal rendezték meg az „Év Biztosítója” díj egy hónapig tartó szavazását. A voksolás keretében idén is a hazai vagyon- és felelősségbiztosítókat értékelték az ügyfelek, illetve már második alkalommal választhatták meg az Év Utazási Biztosítóját is.

Bennük bíznak

A szolgáltatás és kárrendezési kategóriában kiírt szavazáson az Aegon Biztosító és a Generali csoport két-két elismerést is szerzett, kategória-győztes lett a K&H Biztosító és jól szerepelt a tavalyi győztes Signal Biztosító is.

Az adatokat elemezve elmondható, hogy 2017-ben az ügyfelek alapvetően elégedettek voltak a hazai biztosítók szolgáltatásaival (1-től 10-ig adható szavazataik alapján átlagosan 8,4-es elégedettségi értéket adva a társaságoknak).

A területi elégedettségi adatokat nézve kiemelendő, hogy a megyék lakossága közül 2017-ben leginkább Somogy és Békés megyében voltak elégedettek az ügyfelek, a legkisebb elégedettségi értékeket pedig idén is Budapest és Pest megye lakosai adták.

Forrás: evbiztositoja.hu

Az Év Utazási Biztosítója idén az AWP P&C S.A. (Allianz Worldwide Partner) nemzetközi cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett. Érdekesség, hogy egy tavaly megkötött megállapodás alapján ez a csoport biztosítja majd a hamarosan útnak induló, első űrturistákat is.

Az eredmények

Szolgáltatás kategóriában az Év Biztosítója díjat a K&H Biztosító Zrt., az Aegon Biztosító Zrt. és a Genertel Biztosító Zrt. nyerte el.

Kárrendezés kategóriában az Aegon Biztosító Nyrt., a Signal Iduna Biztosító Zrt., valamint a Generali Biztosító Zrt. érdemelt ki díjat.

Ezt olvasta már?

Nyereségbe fordult a belga KBC biztosító és bank »