A startup-tengerben a gyors hal megeszi a nagy halat

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

2018. június 5-én mutatkozott be a Startup Campus Global Program. A decentralizált inkubátor hálózat célja, hogy az egész világot átfogó szervezetként segítse az érettebb startupok nemzetközi piacra lepését. A globális programban Budapest mellett, olyan városok szerepelnek mint London, Berlin, Hong Kong, Szingapúr, Chengdu és Shenzhen, és további európai és tengerentúli állomások indulása várható.

Nehéz a piacra lépni

A globális program minden városban helyi szakmai csapattal és partnerhálózattal az adott ökoszisztéma három meghatározó iparágára, technológiájára fókuszál és helyismereti előnyei mellett lokális jelenlétet biztosít a startupok számára.

Tanulj a tőzsdén kereskedni 21 nap alatt! Kérd az INGYENES videóidat még ma! (A kereskedés kockázatos.) (x)

A bázisok legfőbb feladata, hogy a programban résztvevő cégeknek személyre szabottan segítsék a külföldi piacra lepést, különös hangsúlyt fektetve az adott ökoszisztémába való bekapcsolásukra, a növekedéshez elengedhetetlen helyi befektetési és értékesítési, valamint releváns partner hálózat bevonása által.

“A gyors hal megeszi a nagy halat! Ez a programunk egyik alap állítása. A globális hálózattal célunk felgyorsítani az innovatív vállalkozások nemzetközi validációját, piac szerzését. Az innovációs versenyben az egyik legfontosabb az idő és az időzítés. Programunkkal a startupok számára szeretnénk egy gyorsító pályát biztosítani és segíteni őket a globális versenybe való bekapcsolódásra.” - mondta el Kovács Zsolt, a programot létrehozó Enteprise Hungary ügyvezetője.

A Startup Campus Global helyszínei és iparági fókuszai

1. Berlin – Fintech, E-commerce, LifeSciences, Industry 4.0   

2. Budapest – FinTech, CleanTech, E-Commerce

3. Chengdu – LifeSciences, Agri-Food Tech, Gaming

4. Hong Kong – Fintech, SmartCity, Blockchain

5. London – Fintech, CleanTech, Life Sciences

6. Shenzhen – SmartCity, LifeSciences, CleanTech / Energy

7. Szingapúr – FinTech, Big Data, IoT

A Startup Campus Global két fő programja - a három lépcsős Soft-Landing Program, valamint a Business Validation Tour, - dedikált megoldást nyújtanak azokra a problémákra, amikkel egy startup a nemzetközi piacra lépés során szembesülhet. A programok legfőbb célja, hogy a különböző piacok és startup ökoszisztémák között hidakat építsen, valamint megkönnyítse startupok globális növekedését.

Ezt olvasta már?

A Microsoft vezeti a legújabb százas listát »