Az építkezési közbeszerzésekre nagy az igény

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

A 2017-es évben januártól szeptemberig építkezésekkel kapcsolatos közbeszerzés 1690 jelent meg - tudjuk meg a kozbeszerzes-online.hu beszámolójából.

Ebben a témaköröben tavaly és tavalyelőtt is szinte ugyanilyen számban jelentek meg közbeszerzések, hiszen az építkezésekre folyamatosan nő az igény. Ez magába foglalja a különböző rekonstrukciós munkákat, javításokat.

Az adott témakörben 82 közbeszerzésre van lehetőség még pályázni. Ezek általában nagyobb beruházást igényelnek, ezért a határidő is hosszabb, emellett a - Korrigendummal - jelzett pályázatoknál a határidőt meghosszabbították és érdemes odafigyelni, hiszen különböző részletek megváltoztatására is sor kerülhet.

Pár kiemelt példa olyan közbeszerzésekre, amelyekre még szeptember közepéig lehet pályázni: Telephelyek állandó őrzése, Gárdony Rendőrkapitányság kivitelezése, Vágóhíd építése Szuhogyon, Közvilágítási oszlopok cseréje, Hegesztő tanműhely kialakítása, Árpád-házi Szent Margit Iskola felújítása.

A Pécsi tudományegyetem Gazdasági Főigazgatóság által meghirdetett pályázatra szeptember 28-áig lehet pályázni a Bölcsészettudományi Kar B épületének kivitelezési munkái elvégzésére. A szerződés tárgya az épület bővítése és felújítása, valamint egy parkoló kialakítása. Részletes információt az említett közbeszerzési oldalon találhatnak.

A pályázatok részletes megismerésében a kozbeszerzes-online.hu oldal nyújt segítséget. Annak érdekében, hogy az ügyfél azt kapja, amit szeretne, egy tizenöt napos díjmentes próbaverzió áll rendelkezésére, mialatt az érdeklődési területének megfelelő közbeszerzéseket tekintheti meg. Ezek mellett megtalálja a korrigendumokat, a szerződés módosításokat és eljárási eredményeket is. Szükség esetén kulcsszavakat is meg lehet adni a precízebb szűrés érdekében.

A kozbeszerzés-online.hu oldal a közbeszerzések begyűjtésével és azok kategorizálásával foglalkozik. Legfőbb feladatkörük az különböző cégek közbeszerzési igényeinek ellátása, amely napi e-mail értesítőben teljesül.

Ezt olvasta már?

33 milliárdra pályázhatnak a vidéki vállalkozások »