Bankot válthatnak a Széchenyi Kártyások

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Mától fogad be bankváltásra vonatkozó kérelmet az MKB Bank: a kártyabirtokos vállalkozás máshol megnyitott Széchenyi Kártya folyószámlahitelét anélkül hozhatja át az MKB-ba, hogy azt vissza kellene fizetnie.

Elsőként valósítja meg a bankváltás lehetőségét a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségeinek javítására 2002-ben létrehozott Széchenyi Kártya programon belül az MKB Bank.

A folyamat, amely egy Széchenyi Kártya igénylés ügyintézési ideje alatt végigfuttatható, és - az új igényléshez hasonlóan - a KAVOSZ Zrt., a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), továbbá a területi kereskedelmi és iparkamarák irodáiban kezdeményezhető, gyakorlatilag zökkenőmentes. Az ügyfélnek nem kell visszafizetnie a másik banknál felvett Széchenyi Kártya folyószámlahitelét, majd végigvárni az új igénylés folyamatát: a kettő összevonható, a korábbi tartozás az MKB által rendelkezésére bocsátott hitelkeretből azonnal kiegyenlíthető.

A bankszektor megbízható, stabil szereplőjeként az MKB Bank komplex pénzügyi szolgáltatást biztosít a vállalkozásoknak a Széchenyi Kártya folyószámlahitel mellett, amelynek piacán egyébként 20 százalékot meghaladó a szerződött hitelvolumen alapján mért részesedése.

Ezt olvasta már?

A koronavírus járvány hatása régiónk bankjaira »