A Céltalanság Csapdája

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Végzetes hiba úgy elkezdeni a kereskedést ha nem tudjuk hova szeretnénk vele eljutni. Sajnos sokaknak több év után sincs kereskedési tervük, pedig pontos tervezés nélkül a siker kizárólag szerencse kérdése, arra pedig jobb nem bízni a privát vagyonunkat.

Idén januárban egy kivételes webinár formájában átadtam azokat az információkat, amivel én magam is megalkotom a saját éves kereskedési tervemet. Ez az egyéni módszertan az évek alatt folyamatosan tökéletesedett és ezt osztom meg Veled, hogy segítsen a sikeres kereskedéshez szükséges célkitűzés, önkontroll és fegyelem témakörében. Továbbá beszélek arról is, hogy mi az a 3 alapvető pillér, amit a sikerhez vezető úton nem hagyhatsz figyelmen kívül és a tervedben szerepelnie kell. Ha erre a 3 pillérre nem fordítasz kellő figyelmet a terv elkészítése során, a sikerre nem sok esélyed lesz.

A legtöbb célkitűző módszerből hiányzik az a folyamatmodell ami lehetővé teszi, hogy a jelenlegi állapotból kiindulva a cél felé haladó úton annak eléréséhez szükséges visszacsatolások segítsék a fejlődést. A módszertanomban egy 3 lépésből álló rendszert adok át, aminek segítségével nem csak a célt tűzheted ki, hanem pontosan definiálhatod hol vagy most, hová szeretnél eljutni és hogyan. Továbbá kezedbe adom azokat a támogató eszközöket, amelyeket segítségül hívhatsz az év során.

Fontos előre vetítenem, hogy a tervet neked kell elkészítened saját magadnak a saját stílusodra és élethelyzetedre szabva, én csak a keretet és a terved végrehajtásához szükséges módszertant adom a kezedbe.

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE: itt

Szerző: OpcioGuru Gery

Hirdetés
Hirdetés
Brexit

2021-től a kemény Brexitre van a legnagyobb esély.

Az átmeneti időszak túl rövid lesz a szabadkereskedelmi megállapodásoz.

Nem lesz lehetséges az akadálytalan kereskedelem az EU-val.

Hirdetés
Előrejelzés

Az OTP Treasury szakértői összeállították a befolyásoló piaci tényezőket.

Valaha a SZIGET fesztivál résztulajdonosa, valaha csődbe ment vállalkozás.

Esnek a részvényárak a világ tőzsdéin, jobbára a világkereskedelem jövője miatt.

Ezt olvasta már?

Erősödéssel nyitottak a New York-i tőzsdemutatók »