Ennyire egyszerűen lehet belőled is milliomos

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 3 perc

A gazdag emberek máshogy gondolkodnak és viselkednek, mint legtöbbünk. Nem ezzel a "gazdag mentalitással" születtek, hanem megtanulták ezt a hozzáállást, majd ennek megfelelően gondolkodnak és viselkednek.

T. Harv Eker bestsellere alapján az Independent összeszedte azokat a döntéseket, amelyeket a milliomosok napi rendszerességgel meghoznak, amit azonban legtöbbünk nem meri megcsinálni.

1. Irányítják a sikert

„A gazdag emberek mottója: én alakítom az életem, míg az átlagemberé: az élet alakítja a sorsomat” – írja Eker.

Neked kell irányítanod a pénzügyi életedet. „El kell hinned, hogy magad miatt vagy sikeres, hogy te vagy, aki miatt középserű vagy, és magad miatt küszködsz a pénzzel és a sikerrel. Tudatosan vagy sem, ezt mind te irányítod.”

2. Nagyban gondolkoznak

Ha nem te, akkor ki? Így gondolkoznak a gazdag emberek. „Ha nagyban gondolkodsz és cselekszel, az ahhoz vezet, hogy lesz pénzed és értelme annak, amit csinálsz” – írta Eker.

„A legtöbb ember úgy dönt, kicsiben játszik. Miért? Először is, mert félnek. Halálra rémülnek a kudarctól, és még jobban megijednek a sikertől. Másodszor pedig, az emberek azért gondolkoznak kicsiben, mert kicsinek érzik magukat. Haszontalannak. Nem érzik, hogy elég jók vagy fontosak lennének ahhoz, hogy valódi változást hozzanak az emberek életébe.”

Oldalak: 1 2 3 4

Ezt olvasta már?

Szép vagyonra tettek szert a leggazdagabb németek »