Autófenntartó ipari szakkiállítás Győrben

| forrás:
mtieco
| olvasási idő: kb. 1 perc

Országos autófenntartó ipari szakkiállítás nyílik autójavító és -felújító cégek beszállítóinak, alkatrészek és garázsberendezések gyártóinak részvételével pénteken Győrben, az ETO parkban.

Az Autódiga elnevezésű szakkiállításon közel félszáz kiállító mutatja be legújabb kínálatát, egyebek között különféle javító eszközöket, segédanyagokat, alkatrészeket, felszerelési cikkeket - mondta Dusza András, a rendező győri X-Meditor szakkommunikációs cég sajtószóvivője az MTI érdeklődésére. A "diga" mozaikszó a diagnosztikai műszerekre, a garázsberendezésekre, a gépjárműalkatrészekre utal - magyarázta a szóvivő hozzátéve, hogy ennél jóval szélesebb a kiállítás tematikája.

A kínálatból kiemelte a szakképzést, amelynek képviselői szintén jelen lesznek a rendezvényen. A kiállítás így többoldalú segítséget nyújthat a pályaválasztási dilemma előtt álló szülőknek és gyermekeiknek éppen azzal, hogy műhelyszerű közegben, a valósághoz hasonló körülmények között ad tájékoztatást az autójavító és fenntartó szakma szinte valamennyi ágáról. A kiállításhoz kapcsolódó szakmai konferenciák egyike is az autóipari szakképzéssel foglalkozik - fűzte hozzá. A kiállítás megnyitójával egy időben indul a Látni és látszani elnevezésű országos világításellenőrzési akciót Győr- Moson-Sopron megyei programja.

Hirdetés
Figyúzz!!!
Találtuk

A határellenőrzés szigorítását szorgalmazza a FAO.

Az elkövetkező 15 évben az amerikai állások közel fele automatizálttá válhat.

Hirdetés
Szabadidő, sport

Egyre több fiatal tölti munkával a nyári szünidőt

Akár 50 százalékkal is megnő a dolgozni vágyó diákok száma nyáron.

Sokkal többen utaztak a Balatonra a MÁV-val

A nyári szezon első hétvégéjén a tavalyinál 27,5 százalékkal többen.

Hirdetés
Ezt olvasta már?

Rekordszámban helyeznek forgalomba autót Németországban »