Megérkezett a Seat új üdvöskéje

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 2 perc

Egy autó kiválasztását gondos mérlegelés előzi meg, legyen szó magánemberről vagy vállalatról. A döntésnél nem csupán a vételárat veszik figyelembe, de alapvető fontosságúak a fenntartási költségek és az autó várható jövőbeni értéke is. A SEAT éppen ezért kiemelt figyelmet fordított ezekre a meghatározó szempontokra az új Ibiza kifejlesztésénél.

Jó vétel?

A SEAT takarékos motorjai lehetővé teszik a fenntartási költségek csökkentését, az ár/felszereltség arány pedig jó vétellé teszi az új Ibizát a piacon. Az értékesítést követő karbantartási időszakok kialakítása megerősíti a SEAT legjobb befektetések között elfoglalt pozícióját.

„Dinamikus és időtlen formatervének, továbbfejlesztett belső terének és a felsőbb kategóriákra jellemző korszerű műszaki megoldásainak köszönhetően a SEAT legendás modelljének új generációja új szintre emeli a márkát a flottapiacon” – nyilatkozta Wayne Griffiths, a SEAT marketing és értékesítés területéért felelős alelnöke. Vagyis nem csupán a vezetési élmény maximumát ígéri az új Ibiza, de az autó életciklusának minden szakaszában igen magas hozzáadott értéket is kínál.

Az Autovista Csoport, amely Európa autóipari döntéshozóinak vezető szolgáltatója az árazás és specifikációs információk területén, így vélekedett a modellről: „Az új SEAT Ibiza és a CarToMarket tanulmányban szereplő versenytársak közül előbbi rendelkezik a legalacsonyabb értékcsökkenéssel, amely szegmensének lehető legjobb vételévé teszi.”

Az Autovista Csoport az új Ibizát a jelenlegi modellnél 4 és 9 közötti százalékponttal jobbra értékelte a hat legfőbb európai piacon. Az Autovista Csoport által összeállított elemzés a döntéshozáshoz teljesen független, megbízható és kritikus forrásként szolgál, így mind a magánemberek, mind a vállalatok képesek lesznek a legmegalapozottabb döntés meghozatalára egy flotta megvásárlása vagy egy új autó kiválasztása kapcsán.

Műszaki felszereltségben a topon

A SEAT Ibiza ötödik generációja a legutóbbi Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatkozott be és az éppen befejeződő nemzetközi sajtóbemutató után 2017 júniusában indul az értékesítése.

A spanyol márka ikonikus, teljesen megújult modellje a Volkswagen-csoport új MQB (Modular Querbaukasten – Moduláris Keresztmotoros Platform) A0 padlóvázára épül. Az új Ibiza az első, amely ebben a szegmensben ezt a platformot alkalmazza, számtalan előnyt kínálva és jól érzékeltetve ezzel a SEAT márka fontosságát a Volkswagen Csoporton belül. Az új MQB A0 platform hozzájárul a jelentősen megnövelt belső térhez és kiemelkedő merevségű karosszériaszerkezetet tesz lehetővé, amely még dinamikusabb menettulajdonságokat és jobb ütközésvédelmet garantál az új Ibiza utasainak.

Forrás: Seat

Az új SEAT Ibizát a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal szerelték fel, mint például a Front Assist, az adaptív sebességszabályzás (Adaptive Cruise Control), a kulcsnélküli nyitás (Keyless Entry System), az első és hátsó parkolássegítő rendszer új generációja, a tolatókamera, a 8 col képátlójú érintőképernyő, a vezeték nélküli telefontöltő, a teljes LED technikájú fényszórók és a Full Link connectivity rendszere.

Az új Ibiza az egyetlen, 100 százalékban hálózatba kapcsolható autó, ahol az összekapcsolhatóságot három lehetőség garantálja: az Apple Car Play, az Android Auto és a Mirror Link rendszere.

Nagyvonalú belső tér

Dinamikus teljesítménye mellett tágasabb térérzetét és fokozott kényelmét emelte ki az a 120 nemzetközi szakértő, aki Európa számos országából azért érkezett, hogy február elején a SEAT Residual Value rendezvényén tesztelhesse az új SEAT Ibizát.

Az autók jövőbeni értékére specializálódott szakértők kihangsúlyozták a modell menetdinamikai tulajdonságait, funkcionalitását, megjelenését, magasabb minőségérzetét és a versenytársak között a legnagyobb méretű csomagtérrel kiegészülő nagyvonalú belső teret is.

A SEAT Ibiza generációról generációra egyre érettebb benyomást kelt. Ugyanakkor igyekszik megőrzi fiatalos, funkcionális, sportos és kényelmes karakterét és továbbvinni a márkára jellemző géneket. Az új SEAT Ibiza ár/érték arányával, fenntartási költségével, jövőbeni értékével, minőségével és felszereltségével hódítana.

Hirdetés
Figyúzz!!!
Találtuk

Közel nyolcvan országot megelőzve lett első a HEINEKEN Hungária.

Jók a főváros adottságai a geotermikus energia fűtési célú hasznosítására.

Hirdetés
Szabadidő, sport

Számítógépes játékírók jelentkezzetek!

Itt az idő, aki mer az nyer, lehet jelentkezni.

Még több magyar látogatta a horvát tengerpartokat

Rekordot döntött tavaly is a magyar turisták száma Horvátországban.

Hirdetés
Ezt olvasta már?

Az autóipar a válság legnagyobb vesztese »

4IG 637 (-0,62 ) AKKO Invest 427 (0,71 ) ANY 1220 (2,09 ) AutoWallis 89 (-0,23 ) CIGPANNONIA 349 (5,44 ) DELTA 93 (-0,85 ) DM-KER 42 (-4,33 ) Duna House 342 (4,27 ) EHEP 1895 (1,34 ) ENEFI 307 (-0,32 ) FORRAS/OE 1280 (7,56 ) FORRAS/T 1410 (4,44 ) FUTURAQUA 69 (-0,58 ) GSPARK 3200 (2,89 ) Gloster 2300 (0,74 ) KULCSSOFT 1635 (2,19 ) MASTERPLAST 676 (3,05 ) MOL 1770 (-0,84 ) MTELEKOM 383 (-0,26 ) NORDTELEKOM 28 (-0,36 ) NUTEX 28 (-2,07 ) OPUS 261 (-4,57 ) OTP 11070 (-0,27 ) OTT1 173 (0,82 ) PANNERGY 668 (0,91 ) RABA 820 (1,23 ) RICHTER 7200 (-0,41 ) SET Group 64 (-3,60 ) TAKAREK 478 (-1,44 ) ZWACK 16350 (-0,30 )