Új területet hódítana meg a Seat: itt az új Arona

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 2 perc

Jön az új SEAT Arona sem, amely a márka második kizárólag Martorellben, az MQB A0 platformon gyártott modellje, ugyanakkor ez a márka első crossover kategóriás modellje is.

Egy autó megvásárlására vonatkozó döntés gondos előzetes értékelést követel, legyen szó egyénekről vagy vállalatokról. Nem csupán a vételi árat kell figyelembe venni, hanem  a fenntartási költségeket  és az idő múlásával pedig a maradványértéket is.  A SEATnál azt ígérik, hogy a fenntartási költségeket és a maradványértéket helyezték középpontba az új Arona kifejlesztése során.

A kompakt crossovereknek szentelt legutóbbi tanulmányában az Autovista Csoport kiemeli azt a tényt, hogy az új SEAT Arona az a gépkocsi, amelyiknek a versenytársaival összevetve legkisebb mértékben csökken az értéke Spanyolországban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Portugáliában és Belgiumban. Az elemzés szerint az új Arona minden jel szerint a legjobb vétel lesz saját kategóriájában. Az Autovista Csoport az európai autóipari döntéshozóknak állít össze tájékoztatókat a gépkocsik ár- és specifikációs tulajdonságairól.

"Semmi kétség sincs azt illetően, hogy a mi kis szabadidő autónk segít a SEAT-nak abban, hogy új  ügyfelek tömegét hódítsa meg" - mondta Wayne Griffith, a SEAT értékesítésért és marketingért felelős alelnöke.

Mitől más?

A benzines és diesel motorral egyaránt kapható SEAT Arona a spanyol piac legközelebbi versenytársával összevetve az Arona 5 százalékponttal jobban őrzi meg értékét.

Az utóbbi öt évben a SEAT határozott stratégiát fejlesztett ki, ami a flotta értékesítések 90 százalékos növekedését eredményezte. Éppen ezért a SEAT számára kulcsfontosságú volt, hogy az Autovista Csoport elemzésében az Aronával a legmagasabb pontszámot érje el a legfőbb európai piacokon. A SEAT az Arona méreteinek, dinamikus teljesítményének, minőségének, felszereltségének, az új technológiák alkalmazásának és a használat teljes költségeinek figyelembe vételével erősítené helyzetét a flotta üzletágban.

Az Autovista Csoport szerint a siker elemei különböző területeken találhatóak. Az Arona dinamikus vezethetőségével, funkcionalitásával, gyorsulásával, úttartásával, a vezetés minőségével és az alacsony zaj- és rázkódási mutatójával különbözteti meg magát versenytársaitól. A gépkocsit tágas, 400 literes csomagtartóval szerelték fel,  megnövelték a belső teret, ami kiváló minőségérzetet eredményez. Ezt egészíti ki a SEAT-nak a formatervezési imázsa és a SEAT Arona költség/teljesítmény aránya, illetve nem szabad elfeledkezni az időálló és izgalmas formáról, ami tévedhetetlenül jelzi a SEAT igaz énjét.

Offenzíva

A Leon és az Ibiza után  a SEAT Arona a spanyol márka harmadik 2017-ben bevezetett típusa, egy újabb  lépés a SEAT története során mindeddig legnagyobb méretű termék offenzívában. Ezek sorában kiemelkedik az Ateca és a jövőre érkező öt-hétüléses szabadidő autó, és fontos újdonság az is, hogy a spanyol márka 2018 elején bevezeti a digitális műszerfalat, melyet először a Leonban és az Atecában, majd később az Ibizában és az Aronában találnak meg a vásárlók.

Az új MQB A0, a moduláris keresztmotoros platform elterjedésének köszönhetően a cég szerint az Arona korszakváltást jelent saját szegmensében a belső tereket, a biztonságot, a dinamikus tulajdonságokat és a technológiát illetően.

Az elmúlt időszakban a SEAT értékesítés is kitartóan növekedett. Az idei év januárja és augusztusa között a SEAT világméretekben 315.000 gépkocsit szállított ki ügyfeleinek, ami 13,7 százalékos növekedést jelentett a 2016-os év azonos időszakával összevetve. Ez az utóbbi 16 esztendő legjobb eredménye. Mindezen túl a SEAT 130 millió eurós működési nyereséget ért el az év első felében, ami 41 százalékos növekedést jelent a tavalyi év azonos időszakával összehasonlítva.

Figyúzz!!!
Találtuk

A határellenőrzés szigorítását szorgalmazza a FAO.

Az elkövetkező 15 évben az amerikai állások közel fele automatizálttá válhat.

Hirdetés
Szabadidő, sport

Egyre több fiatal tölti munkával a nyári szünidőt

Akár 50 százalékkal is megnő a dolgozni vágyó diákok száma nyáron.

Sokkal többen utaztak a Balatonra a MÁV-val

A nyári szezon első hétvégéjén a tavalyinál 27,5 százalékkal többen.

Ezt olvasta már?

Egyre kevesebb autót adnak el Kínában »