A kilencéves kislány, aki már most dollármilliomos

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Azt gondolnánk, hogy azok az üzletemberek, akik milliókat keresnek a cégeiken keresztül több éves tapasztalattal rendelkeznek, de a kilenc éves Isabella Barett példája bizonyítja, hogy ez nem feltétlenül van így.

Szépségversenytől a milliókig

A Barett lány négy éves korában kezdett szépségversenyeken szerepelni, de a valódi áttörést az jelentette, amikor a népszerű, gyerekszépségversenyek szereplőiről szóló amerikai valóságshow a Toddlers and Tiaras (Tipegők és tiarák) szereplőjeként országos szinten is híres lett, olvasható az Aol cikkében. Jelenleg már több, mint 1,6 millió netes követője van. Isabella egyébként a szépségversenyeken általában mindent vitt, 55-ször nyert és összesen 85 díjat söpört be.

Miután visszavonult a versenyzéstől, elindította a saját ruha- és ékszermárkáját és már hat évesen milliomosnak számított. Jelenleg két vállalatban is érdekelt: a Glitzy Girlben és a Bound by the Crown Couture-ban.

Édesanyja, Susan Paliotta elmondása szerint lánya részt vesz a cégek tevékenységében is, sokszor reklámozza őket például a tévében. Hozzáteszi azonban, hogy a kis sztár bár teljesen tisztában van a sikereivel, a pénzről viszonylag kevés fogalma van, így aztán a legtöbbször szabadnapot kap, és leginkább ruhavásárlással tölti az idejét.

Forrás: flickr.com

Isabella Barett tehát nem örökölte, hanem megszerezte a millióit elsősorban azzal, hogy az arcát és a hírnevét adta, illetve adja továbbra is a termékeihez. Az amerikai kislány saját magát azonban egy fiatal vállalkozónak tartja, aki azért vágott bele az üzleti életbe, mert szeret beszélni és interjúkon részt venni.

Édesanyja pedig azt mondja, sose gondolta volna, hogy a legkisebb gyermeke ennyire sikeres lesz, bár állítása szerint Isabellán már nagyon korán látszott az átlagon felüli értelem.

Ezt olvasta már?

A várakozások felett nőtt az ipari termelés »