A spanyolok sem bízzák a véletlenre

| forrás:
mti
| olvasási idő: kb. 1 perc

A koronavírussal összefüggésben szigorították a beléptetést a barcelonai Mobil világkongresszusra (MWC) - közölte hétfőn a Mobil Világkongresszus szervezője, a mobil szolgáltatók nemzetközi szakmai szervezete (GSMA).

Azt írták, hogy a kongresszusra, amelyet február 24. és 27. között rendeznek meg, egészségügyi és biztonsági okokból nem engedik be a kínai Hupej tartományból érkezőket. Azoknak, akik Kínából érkeznek, vagy ott jártak a közelmúltban, az útlevelükkel igazolniuk kell, hogy több mint 14 napja hagyták el Kínát és egészségesek. Az eseményen folyamatosan fertőtlenítik a mosdókat, a kilincseket és az étkezőket, mérik az emberek testhőjét. A tavalyihoz képest megduplázzák az egészségügyi személyzet számát is - írták. A szervezők jelezték, hogy megtartják a kiállítást.

A GSMA szerint a 2800 kiállító többsége jelen lesz, annak ellenére, hogy néhány jelentős kiállító úgy döntött, az idén nem vesz részt az eseményen. A közlemény szerint általában a látogatók 5-6 százaléka, 5-6 ezer résztvevő szokott érkezni Kínából. A Sony ötödik vállalatként hétfőn jelentette be, hogy nem vesz részt a barcelonai mobil világkongresszuson a koronavírus járvány miatt. Korábban az Amazon.com Inc, a dél-koreai LG Electronics, és az Ericsson svéd vállalat, valamint az amerikai Nvidia mondta le a részvételét a Kínában kirobbant, gyorsan terjedő tüdőgyulladás-járvány miatt. A Barcelonában évente megrendezett Mobil világkongresszus a mobil iparág legjelentősebb seregszemléje, amely általában több mint százezer látogatót vonz.

Hirdetés
Figyúzz!!!
Találtuk

Közel nyolcvan országot megelőzve lett első a HEINEKEN Hungária.

Jók a főváros adottságai a geotermikus energia fűtési célú hasznosítására.

Hirdetés
Szabadidő, sport

Számítógépes játékírók jelentkezzetek!

Itt az idő, aki mer az nyer, lehet jelentkezni.

Még több magyar látogatta a horvát tengerpartokat

Rekordot döntött tavaly is a magyar turisták száma Horvátországban.

Hirdetés
Ezt olvasta már?

MNB: dominánsan hatott a koronavírus a hitelpiacon »