Államtitkár lett Kaderják Péter

| forrás:
ALTEO
| olvasási idő: kb. 1 perc

Az állami tisztségviselők összeférhetetlenségére vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően lemondott az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. igazgatóságának elnöke. Kaderják Péter államtitkári kinevezésére tekintettel vált meg az ALTEO Nyrt. legfelső irányító testületében betöltött tisztségétől.

"Kaderják Péter 2010 májusa óta, szinte a kezdetektől, volt az ALTEO igazgatóságának tagja, majd elnöke. Ezúton köszönjük neki, hogy szakmai munkájával segített emelkedő pályára állítani a vállalatcsoportot. Távozásával az ALTEO ugyan elveszti egyik támaszát, a hazai energetikai szektor ugyanakkor egy hazai és egy nemzetközi szinten is elismert energetikai szakértő szakpolitikussal gazdagodik. Péternek ezúton is köszönjük a nyolc éven tartó töretlen támogatását, és sok sikert kívánunk neki a jövőben, egyebekben pedig dolgozunk tovább vállalati stratégiánk megvalósításán: a nemzetközi terjeszkedés előkészítésén, a közel 15 milliárd forint értékű beruházási-befektetési programunk megvalósításán" - emelte ki az elnök távozása kapcsán ifj. Chikán Attila. 

Kaderják Péter távozásával a vállalatcsoport igazgatósága hat taggal továbbra is működőképes, ügyrendje értelmében a terület elnökét, alelnökét és a vezérigazgatói cím használatára jogosult személyt tagjai közül maga választja meg, amelyre a legközelebbi igazgatósági ülésen kerül sor.

Figyúzz!!!
Találtuk

Jók a főváros adottságai a geotermikus energia fűtési célú hasznosítására.

A madárinfluenza H5N8 altípusának jelenlétét igazolta a Nébih.

Hirdetés
Szabadidő, sport

Számítógépes játékírók jelentkezzetek!

Itt az idő, aki mer az nyer, lehet jelentkezni.

Még több magyar látogatta a horvát tengerpartokat

Rekordot döntött tavaly is a magyar turisták száma Horvátországban.

Ezt olvasta már?

Politikai nyomás - lemondott az ukrán jegybank elnöke »