Átveszik a kormányrudat a CMS-nél

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

2018. május 1-től Papp Erika, a bank- és pénzügyi csoport vezetője követi Ormai Gabriellát a CMS Budapest nemzetközi ügyvédi iroda élén. Ormai Gabriella 22 évig volt az iroda vezető partnere, aki a továbbiakban folytatja a kereskedelmi csapat társvezetői munkáját.

Alaposan kinőtték magukat

Gabriella a CMS Budapest alapítása, 1989 óta tevékenykedik az iroda kötelékében, amely idő alatt több, a magyar gazdaságot alakító, jelentős ügyletben vett részt.

Tanulj a tőzsdén kereskedni 21 nap alatt! Kérd az INGYENES videóidat még ma! (A kereskedés kockázatos.) (x)

“Büszke vagyok rá, hogy az elmúlt közel 30 évben a CMS a legnagyobb ügyvédi irodává nőtte ki magát a magyar piacon, valamint arra, hogy évek óta az egyik legelismertebb irodának számítunk a független jogi kiadók szerint, mint például a Chambers & Partners, vagy a Legal 500. Mindemellett a legizgalmasabb és legnagyobb ügyeken dolgoztunk országszerte és a régióban is” – mondja Ormai Gabriella.

Hozzátette: “Tudom, hogy Erika kiváló vezetője lesz a CMS Budapest irodájának. Az elmúlt 20 évben szerzett tapasztalata, vezetői képességei és személyisége a legjobbat hozza majd ki csapatunkból és biztosítja iroda további töretlen fejlődését.”

Az új vezetőről

Papp Erika 1996 óta van az irodánál, 18 éve a bank- és pénzügyi csoport vezetője, amely pozíciót vezető partnerként is tovább fogja vinni. Ahogy sajtóközleményükben írják: ERika pénzügyi intézmények, valamint állami szervek részére nyújt tanácsot Kelet-Közép-Európa szerte.

Több éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti jog területén Magyarországon, különösen a tranzakciós, a bank- és értékpapírjogban. Emellett átfogó tudással és tapasztalattal rendelkezik pénzügyi tranzakciók, szabályozási ügyek, derivatívák és beruházások tekintetében is. Ügyfelei között a bank és pénzügyi szektor összes nagyobb szereplője megtalálható.

“Nagyon izgalmas volt részese lenni ennek a fantasztikus utazásnak, ami Magyarország vezető irodájává tette a CMS-t. Megtisztelő, hogy én vehetem át az iroda irányítását, és hogy az iroda partnereivel és kollégákkal együtt formálhatjuk az iroda jövőjét” – mondja Papp Erika és hozzáteszi:

“Az előttünk álló kihívás hatalmas, mivel ebben a gyorsan változó technológiai környezetben az ügyvédi irodáknak kiemelt szerepe van: proaktívaknak kell lennünk és a változások élére kell állnunk. A CMS Budapest mindig vezető és nem követő magatartást folytatott, és ez a jövőben sem lesz másképp."

Hirdetés
Figyúzz!!!
Találtuk

A madárinfluenza H5N8 altípusának jelenlétét igazolta a Nébih.

A határellenőrzés szigorítását szorgalmazza a FAO.

Hirdetés
Szabadidő, sport

Számítógépes játékírók jelentkezzetek!

Itt az idő, aki mer az nyer, lehet jelentkezni.

Még több magyar látogatta a horvát tengerpartokat

Rekordot döntött tavaly is a magyar turisták száma Horvátországban.

Hirdetés
Ezt olvasta már?

Adatbázis segítheti a munkavállalókat »