Magyar ügyvéd segítségét is igénybe veszi Kína

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Az 'Egy övezet - Egy út' program keretében Kína által életre hívott iBNex jogi szakmai hálózat Regionális Tiszteletbeli Tanácsadónak kérte fel Dr. Jádi Németh Andrea ügyvédet.

Az együttműködés szorosabbra fűzésén dolgoznak

Mára egyértelművé vált, hogy Kína ’Egy övezet - Egy út’ programja a jelenkor egyik legjelentősebb nemzetközi kezdeményezése, amelynek célja egy szoros eurázsiai gazdasági és kulturális együttműködés megteremtése.

A szakmai szolgáltatások, különösen a jogi tanácsadás pedig kulcsfontosságú a nemzetközi kereskedelem fejlesztéséhez, a befektetések támogatásához, a nagyívű infrastrukturális beruházásokhoz.

Kína ezért az ’Egy övezet – Egy út’ program égisze alatt iBNex néven egy olyan kivételes platformot hívott életre, amely nem ügyvédi irodák együttműködését célozza, hanem az egykori Selyemút országaiból kiválasztott ügyvédeken keresztül teremt személyre szabott szakmai bázist.

"Magyarországról a megtisztelő felkérést irodánk alapító partnere, Dr. Jádi Németh Andrea kapta - írja a Jádi Ügyvédi Iroda -  aki egyben a Kínai Jogászszövetség (All China Lawyers Association) által kiadott az ’Egy övezet – Egy út’ Országainak Jogi Környezete (eredeti címe: Legal Environment Report of the ’Belt and Road’ Countries) című átfogó, valamennyi érintett országot lefedő jogi könyv magyar fejezetének egyik társszerzője."

Előzmények

2017. június 24-én a Kínai Jogászszövetség konferenciája adott keretet a Peking University Press gondozásában megjelent fenti könyv ünnepélyes bemutatójának, amely az ’Egy övezet - Egy út’ program országainak gazdasági jogi környezetét mutatja be magas színvonalon, komoly elméleti és gyakorlati jogi ismereteket közvetítve.

A rendezvény fővédnöke és házigazdája a Kínai Jogászszövetség főtitkára, He Yong úr volt, az ünnepi köszöntő előadásokat a Kínai Népköztársaság Igazságügyminisztériumának, Külügyminisztériumának és Kereskedelmi Minisztériumának képviselői tartották.

Figyúzz!!!
Találtuk

Főként magányosak hívják a lelkisegély-szolgálatot advent idején.

Az elkövetkező 15 évben az amerikai állások közel fele automatizálttá válhat.

Hirdetés
Szabadidő, sport

Egyre több fiatal tölti munkával a nyári szünidőt

Akár 50 százalékkal is megnő a dolgozni vágyó diákok száma nyáron.

Sokkal többen utaztak a Balatonra a MÁV-val

A nyári szezon első hétvégéjén a tavalyinál 27,5 százalékkal többen.

Ezt olvasta már?

Renault: terjeszkedés a kínai piacon »