Új arc a K&H élén

| forrás:
mti/TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Patrick Van Overloop irányítja 2017. április 1-től a K&H Bank Üzleti ügyfelek divízióját - áll a bank közleményében.

Brüsszelben folytatja karrierjét

Peter Roebben 2017. március elsejével távozik Magyarországról, és a KBC Csoportszintű hitelkockázat-kezelésért felelős szenior ügyvezető igazgatójaként folytatja karrierjét Brüsszelben.

Peter Roebben 2010-ben csatlakozott a K&H Bankhoz a Vezetői Bizottság tagjaként, kiemelkedő eredményeket ért el a HR és hitelkezelés divíziójának vezetőjeként, majd 2013 óta a K&H Üzleti ügyfelek divízióját irányította sikeresen.

Peter Roebbent a K&H Bank Üzleti ügyfelek divízió élén Patrick Van Overloop váltja, aki 1995-ben csatlakozott a KBC-hez. Tevékenykedett többek között Tuniszban, Dél-Afrikában, Kínában és Prágában is.

2002-től 2006-ig a K&H Bankban is dolgozott, először a nemzetközi hitelekért felelős ügyvezetőként, majd a vállalati ügyfélkapcsolatok valamint a vállalati üzletpolitika és értékesítéstámogatás területének vezetőjeként. 2013 januárja óta a KBC ázsiai és csendes-óceániai tevékenységeinek ügyvezetőjeként dolgozik Szingapúrban - közölte a bank.

Belehúzott a K&H Bankcsoport

A K&H Bankcsoport 33,4 milliárd forint adózott eredményt ért el az első kilenc hónapban, 16 százalékkal többet a tavalyi első kilenc havi 28,7 milliárdnál, a K&H Biztosító adózott profitja 24 százalékkal, 2,2 milliárd forintra emelkedett ugyanebben az időszakban - közölte a hitelintézet.

Hendrik Scheerlinck, a K&H-csoport vezérigazgatója a konszolidált, IFRS (nemzetközi számviteli szabályok) szerinti eredményt kommentálva a közleményben kifejti: a nyereség 4,7 milliárd forintos növekedése a nagyobb üzleti volumeneknek valamint a nagyobb ügyfélszámnak, a csökkenő hitelezési költségeknek, a 2016 második negyedévében realizált Visa-tranzakció egyszeri hatásának (adózás után 3,7 milliárd forint) és a bankadó alacsonyabb szintjének köszönhető.

A bankcsoport ügyfélhitelei éves szinten 0,8 százalékkal bővültek, és szeptember végén 1264 milliárd forintot tettek ki, ügyfélbetétei pedig 14,8 százalékkal, 1564 milliárd forintra gyarapodtak. A befektetési alapok állománya ugyanakkor 14,5 százalékkal, 873 millió forintra mérséklődött.

Hirdetés
Figyúzz!!!
Találtuk

A határellenőrzés szigorítását szorgalmazza a FAO.

Főként magányosak hívják a lelkisegély-szolgálatot advent idején.

Hirdetés
Szabadidő, sport

Egyre több fiatal tölti munkával a nyári szünidőt

Akár 50 százalékkal is megnő a dolgozni vágyó diákok száma nyáron.

Sokkal többen utaztak a Balatonra a MÁV-val

A nyári szezon első hétvégéjén a tavalyinál 27,5 százalékkal többen.

Hirdetés
Ezt olvasta már?

Több mint 29 milliós bírságot szabott az MNB a K&H-ra »