Új elnök a Magyar Gumiabroncs Szövetség élén

| forrás:
mti
| olvasási idő: kb. 1 perc

A koreai Ri Bjung Rjongot, a Hankook Tire Budapest Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatóját választották a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) új elnökének december elsejével.

A szakember 2012 óta ügyvezető igazgatóként irányítja a Hankook Tire Budapest Kereskedelmi Kft.-t, amely 4 ország értékesítési tevékenységét fogja össze.

Az új elnök, elődeihez hasonlóan, fontosnak tartja a szakmai érdekvédelmi szövetség tudásmegosztó szerepét és ismertségének növelését, emellett nagy hangsúlyt fektet a HTA társadalmi felelősségvállalásának erősítésére.

A Magyar Gumiabroncs Szövetség (Hungarian Tire Association - HTA) 2011-ben alakult 7 magyarországi gyártókapacitással, illetve képviselettel rendelkező nemzetközi gumiabroncsgyártó vállalat - az Apollo-Vredestein, a Bridgestone, a Continental, a Goodyear-Dunlop, a Hankook, a Michelin és a Pirelli - részvételével, egyben ők képezik a HTA tagságát, és első számú vezetői alkotják a szervezet elnökségét.

A gumiabroncs iparágban foglalkoztatottak száma Magyarországon közvetlenül mintegy 5 ezer fő, közvetve több mint 15 ezer fő. Az iparág belföldi értékesítése és exportja tavaly 402 milliárd forint volt.

Hirdetés
Figyúzz!!!
Találtuk

A határellenőrzés szigorítását szorgalmazza a FAO.

Az elkövetkező 15 évben az amerikai állások közel fele automatizálttá válhat.

Hirdetés
Szabadidő, sport

Még több magyar látogatta a horvát tengerpartokat

Rekordot döntött tavaly is a magyar turisták száma Horvátországban.

Egyre több fiatal tölti munkával a nyári szünidőt

Akár 50 százalékkal is megnő a dolgozni vágyó diákok száma nyáron.

Hirdetés