Ezekkel az alkalmazásokkal megkönnyíted mindennapjaidat

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 2 perc

Manapság már okostelefonos alkalmazások nélkül nem nagyon jut egyről a kettőre az ember, de nehéz megmondani melyik pazarol, és melyik spórol nekünk időt - áll a Business Insider cikkében.

Itt van egy összeállítás olyan programokról, amik segítenek a produktivitásban, és elűzik az ezzel járó stresszt. A közkedvenctől a legmodernebb újoncig itt van minden, ami segít felvázolni az ötleted, részletes jegyzeteket készíthetsz vele, vagy kapcsolatban maradhatsz a csapattársakkal.

Bármilyen legyen is a napod, ezek a programok segítenek, hogy több munkát végezz el gyorsabban. Sőt, még ingyenesek is.

Google Keep, a jegyzetelő

A Google Keep olyami, mint a Google Evernote verziója, és most elérhető iOS-ra és Androidra is. Csinálhatsz vele jegyzeteket, vagy to-do listákat, állíthatsz be emlékeztetőt, és még hangot is felvehetsz vele. És az egyik legnagyobb előnye, hogy színes címkékre írhatod a jegyzeteket.

Microsoft Outlook az e-mailjedihez

A Microsoft egy gyilkos e-mail alkalmazást hozott össze az Outlookkal. A beépített naptárral gyerekjáték lesz az e-mailezés, csak csúsztatnod kell az archiváláshoz, a törléshez, vagy időzítsd be a leveleidet és térj vissza később az e-mail fiókodhoz.

Paper, jegyzetelés felsőfokon

A Paper egy iPhone-alkalmazás, ami rávilágít, hogyan lehet a legjobban jegyzetelni a telefonodra.

Sokrétű alkalmazás, mivel listákat, vagy akár prezentációkat is csinálhatsz vele táblázatokkal és grafikonokkal. Gyakorlatilag segít lefordítani a telefonra, amit elképzeltél, visszahozva ezzel az olyan feladatokat, amiket más tradicionálisabb alkalmazások nem tudnak.

Evernote, hogy el ne felejtsd

Az Evernote egy online gyűjteménye azoknak a dolgoknak, amire szeretnél emlékezni. Ez olyan, mint a digitális jegyzetfüzet, amely tárolja a fotókat, weboldalakat, jegyzeteket, pdf fájlokat, hanganyagokat és teendőket. Ami jó az Evernote-ban az az indexelési funkciója. Amint hozzáadsz valamit a notebookodhoz, az rögtön kereshető és elérhető lesz, akár a számítógépeden, akár a telefonodon próbálod meg elérni.

Slack a könnyebb csapatmunkáért

A Slack kiváló módja annak, hogyan maradj kapcsolatban a munkatársaiddal anélkül, hogy egy tonna e-mailt kapnál. Ez egyfajta chat-szoba, ahol megjelölheted a felhasználókat a beszélgetésben, és több csatornát is csinálhatsz a kisebb csapatmunkákhoz. Számítógépre is elérhető, aminek az egyik előnye, hogy a képernyő jobb oldalán is megjelenik, ha üzen valaki, így nem kell mindig külön megnézned, ezzel kiszakadva a munkából.

Dropbox, Google Drive és OneDrive

A Dropbox olyan, mint egy virtuális mappa. Ha beledobsz valamit, minden eszközödön, ahova fel van telepítve, látni fogod mi van benne. Arra is van lehetőséged, hogy nyilvános mappában tárold a fájlokat, így könnyen meg lehet őket osztani egy letöltési linkkel. 2 gigabájt ingyen tárhelyet kapsz.

Forrás: flickr, Ian Lamont

A Google Drive egy online irodai csomag, amely elérhető bármelyik eszközön, ami csatlakozik az internethez, akár az alkalmazáson, akár böngészőn keresztül is nézzük. Megoszthatsz, és hozzáférést kaphatsz dokumentumokhoz, prezentációkhoz, és akár több ember is szerkeszthet egy fájlt egyszerre. Persze azt is látod ki módosított rajta.

A OneDrive remek hely a fájljaid tárolására, és ha beregisztrálsz 5 gigabájtnyi ingyenes tárhelyet kapsz. Mivel a OneDrive Microsoft szolgáltatás, más alkalmazásokkal is tudod használni a feltöltött dolgaidat, így nem kell azon aggódnod, hogy egy dokumentum megnyílik-e wordben, vagy sem.

Hirdetés
Figyúzz!!!
Találtuk

Közel nyolcvan országot megelőzve lett első a HEINEKEN Hungária.

Jók a főváros adottságai a geotermikus energia fűtési célú hasznosítására.

Hirdetés
Szabadidő, sport

Számítógépes játékírók jelentkezzetek!

Itt az idő, aki mer az nyer, lehet jelentkezni.

Még több magyar látogatta a horvát tengerpartokat

Rekordot döntött tavaly is a magyar turisták száma Horvátországban.

Hirdetés
Ezt olvasta már?

Felmérés igazolja: éjjel-nappal a neten lógunk »