Ingyen vannak, és még az életedet is megkönnyítik

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Manapság már mindent az okostelefonon intézünk. Ha már a napunk nagy részét a telefonunk nyomkodásával töltjük, akkor legalább olyan appokat használjunk, ami megéri nem?

Az Enterpreunerrel összegyűjtöttünk öt olyan okostelefonos applikációt, amik megkönnyítik az életünket.

Hours Keeper

Ha egyéni vállalkozó vagy, annak is megvannak az előnyei, de a napi munkaórák követése nem tartozik közéjük. Az Hours Kepper leegyszerűsíti a folyamatot úgy, hogy megszervezi az időt, amit az ügyfeleiddel töltesz, és kiszámolja a díjat is, amit fizetniük kell.

Manuálisan is megadhatod az időt neki, vagy elindíthatsz egy órát is, ami olyan, mint egy stopper. Így nem kell ilyenekkel foglalkozni, és mindig az adott dolgodra koncentrálhatsz.

Duo

Lehet, hogy iPhone-od van, és helyet keresel a videó hívásnak. Vagy androidos telefonod van, és a Skype nem az igazi. Inkább töltsd le a Duot, a Google válaszát az Apple FaceTime alkalmazásra. Androidra és iOS-ra is elérhető.

Csinálhatsz vele videóhívásokat, ha a másiknak is megvan ez az alkalmazása, és a telefonszáma. Egyszerű használni, és van egy olyan funkciója is, hogy először ”kopog”, így tudod, hogy élő videóhívásod van.

Evernote

Ha egy jegyzet applikációra van szükséged, ideje kipróbálnod az Evernote-ot, ami lassan alap alkalmazás lesz. Az Evernote összegyűjt mindent, amire emlékezni akarsz egy platformon, és mindig ott lesz veled, bárhova mész.

Csinálj egy jegyzetet, olvass be egy kézzel írott jegyzetet, vagy ments el egy weboldal címét. Az appnek van fizetett verziója is.

Keelo

Mindenkinek kevés az ideje, de a legtöbbet akarja belőle kihozni. A Keelonak ez sikerült úgy, hogy magas intenzitású intervall edzésekre fókuszál, és erősítő, cardio és kondicionáló edzéseket kínál, amik 7-20 percesek, és akár otthon is elvégezhetők.

Nem csak hogy a céljaid szerint állítja össze az edzést, hanem minden egyes alkalom előtt el is mondja mit kell csinálnod, így pontosan tudod mire számíthatsz. És még az Apple Health-szel is szinkronizálhatod, nyomon követheted az eredményeket. Híján vagy a kifogásoknak, ugye?

Headspace

Most, hogy már minden az appok körül forog, ideje kiüríteni a fejünket. Ha gondot okoz kizárni a zajokat, és békére lelni, akkor a Headspace lehet a megfelelő választás. Wall Street-i vezetők, sőt még olimpikonok is vannak a mintegy 10 millió felhasználó között.

Az ingyenes verzióban 10 program van, ami bevezet a meditáció gyakorlásába. Napi 10 perc 10 napig. Ha előfizetsz rá, akkor mélyebben is belemehetsz a dolgokba.

Hirdetés
Figyúzz!!!
Találtuk

Közel nyolcvan országot megelőzve lett első a HEINEKEN Hungária.

Jók a főváros adottságai a geotermikus energia fűtési célú hasznosítására.

Hirdetés
Szabadidő, sport

Számítógépes játékírók jelentkezzetek!

Itt az idő, aki mer az nyer, lehet jelentkezni.

Még több magyar látogatta a horvát tengerpartokat

Rekordot döntött tavaly is a magyar turisták száma Horvátországban.

Hirdetés
Ezt olvasta már?

Az újlakás-piaci keresletet is átszabta a vírus »

4IG 616 (0,98 ) AKKO Invest 412 (-1,44 ) APPENINN 320 (-4,19 ) BIF 230 (1,77 ) DELTA 79 (-1,25 ) EHEP 1790 (3,47 ) FUTURAQUA 59 (-0,17 ) MOL 1608 (-0,62 ) MTELEKOM 364 (-1,09 ) Megakran 4 (-8,70 ) NORDTELEKOM 24 (-3,23 ) NUTEX 23 (-3,56 ) OPUS 229 (-1,29 ) OTP 9030 (-0,55 ) PANNERGY 688 (-0,29 ) RICHTER 6750 (-0,74 )