-->

Jönnek a vadonatúj Nokiák - mutatjuk őket

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 2 perc

Az HMD Global bemutatta a Nokia okostelefonok új generációját. A régóta várt, globális termékportfólióban három új okostelefon található: a nagy teljesítménnyel, masszív és prémium kialakítással, valamint széles szórakozási funkciókkal rendelkező, új Nokia 6, a kézbe tökéletesen illeszkedő, elegáns Nokia 5, és a kedvezőbb árfekvésű Nokia 3. Az új Nokia okostelefonok mindegyike Android Nougat rendszert futtat és naprakész, egyszerű és biztonságos használatot garantál, valamint elérhetővé válik a készülékeken a Google Asszisztens. Egy modern klasszikus, a legendás Nokia 3310 újjászületve, dizájnját tekintve egy korszerű változtatással kiegészülve tér vissza.

A rajongók új generációjának

A most bejelentett termékcsalád a cég szerint azt a szemléletet tükrözi, amely szerint nem csak a felsőkategóriás készülékek esetében kell hozzáférést biztosítani a kiváló minőségű megoldásokhoz, hanem minden fogyasztó számára elérhetővé kell tenni azokat.

A gondos kialakítás mellett, amely a hangsúlyt arra helyezi, hogy minden szinten tovább fejlessze az okostelefon élményt, a műszaki alkatrészeket nagy odafigyeléssel tervezték és integrálták a telefonok kialakításakor, hogy a felhasználók a mindennapi életben a lehető legjobban kihasználhassák a készülékek előnyeit. A Nokia telefonok fémjelezte minőségen, egyszerűségen és megbízhatóságon alapuló örökségből merítve, a termékcsalád a rajongók új generációjának készült.

A teljes Android rendszer biztosításával a felhasználók egy egyszerű, letisztult élményt kapnak. A legújabb Google szolgáltatásokkal csakúgy, mint a havi biztonsági frissítésekkel, a Nokia okostelefonok naprakészek, biztonságosak és megbízhatóság jellemzi őket. Az új Nokia készülékek a Google legújabb megoldásával, a Google Asszisztenssel is rendelkeznek, ami tovább növeli az Android felhasználói élményt. Együttműködésüknek köszönhetően a Google Asszisztens integrált, ami lehetővé teszi az egyszerű párbeszédet vele a Nokia okostelefonokon.

Emellett a világhírű játék, a Snake ismét megdobogtatja majd az emberek szívét, hiszen egy új verziója a Messengerben lesz elérhető a Facebook Instant Games keresztplatform megoldás részeként. Az új, ingyenes Snake-et úgy fejlesztették ki, hogy akár a baráti társaságokkal együtt is lehessen játszani.

A Nokia 6

A gyártó szerint a jellegzetes dizájnt a magával ragadó hangzással és az élénk, színes, 5.5” méretű full HD kijelzővel ötvöző Nokia 6 valódi prémium okostelefon élményt nyújt. A Nokia 6 unibody készülékházát egy darab, 6000-es sorozatú alumíniumból alakították ki.

Az intelligens audio erősítővel és a két hangszóróval a felhasználók megtapasztalhatják a mélyebb basszus és a tiszta hangzás élményét, amihez a Dolby Atmos technológia is hozzájárul. Az új modellek négy színárnyalatban – ezüst, acélkék, vörösréz színekben, valamint matt feketében – lesznek kaphatóak, kiskereskedelmi áruk várhatóan 229 euro lesz.

Forrás: HMD Global

Nokia 6 Arte Black Limited Edition
A Nokia 6 termékportfólió bejelentése alkalmából mutatták be a Nokia 6 Arte Black Limited Edition készüléket. A 64GB belső memóriának és a 4GB RAM-nak köszönhetően ez a modell a Nokia 6 készülékcsalád fontos tulajdonságait egyesíti egy magasfényű fekete kiszerelésben. Kiskereskedelmi ára várhatóan 299 euro lesz.

A Nokia 5

Egy vékony és kompakt okostelefon, amely tökéletesen illik a kézbe. A Nokia 5  egy darabból álló, 6000-es sorozatú alumíniumból precízen kialakított készülékháza nagyszerűen illeszkedik az igényesen megformált Corning Gorilla Glass laminált, 5.2” méretű IPS HD kijelzőjéhez. A Qualcomm Snapdragon 430 mobil platformmal és a Qualcomm Adreno 505 grafikus vezérlővel rendelkező Nokia 5 a részletekre is kiterjedő, megbízható működést és felsőkategóriás készülékekre jellemző minőséget garantál minden felhasználónak - állítja a cég. A készülék négy színárnyalatban – ezüst, acélkék és vörösréz színben, valamint matt feketében – lesz elérhető, várhatóan 189 eurós kiskereskedelmi áron.

A Nokia 3 és a régi-új 3310

A kiemelkedő élmény mellé valódi értéket ígérnek a Nokia 3-nál. Az egy darabból álló alumíniumból igényesen megmunkált készülékházzal, a finoman formázott Corning Gorilla Glass laminált, 5” méretű kijelzővel és a 8MP-es, széles rekesznyílású kamerákkal (előlapi és hátlapi) a Nokia 3 a kompakt, de prémium minőséget célozza. A készülék négy színárnyalatban – ezüstfehér, acélkék és rézfehér színekben, valamint matt feketében – lesz elérhető világszerte, várhatóan 139 eurós kiskereskedelmi áron.

Forrás: HMD GlobalBejelentették a Nokia 3310-at is. Vékony, könnyű és tartós telefont ígérnek, mely valaha egyik legkeresettebb mobiltelefon volt, most pedig a Nokia 3310 egy újszerű csavarral kerül ismét piacra. A készülék 22 órás beszélgetési idővel és akár egy hónapos készenléti idővel büszkélkedik. A Nokia 3310 mobiltelefont friss, színes, korszerű dizájnja teheti újra vonzóvá. A telefon négy jellegzetes színben – fényes élénkpiros és sárga, valamint matt sötétkék és szürke – lesz elérhető. A Nokia 3310 kiskereskedelmi ára világszerte várhatóan 49 euró lesz.

Figyúzz!!!
Találtuk

Közel nyolcvan országot megelőzve lett első a HEINEKEN Hungária.

Jók a főváros adottságai a geotermikus energia fűtési célú hasznosítására.

Hirdetés
Szabadidő, sport

Számítógépes játékírók jelentkezzetek!

Itt az idő, aki mer az nyer, lehet jelentkezni.

Még több magyar látogatta a horvát tengerpartokat

Rekordot döntött tavaly is a magyar turisták száma Horvátországban.

Ezt olvasta már?

Az utakra viszi 3D-s kijelzőjét a Continental »

4IG 531 (0,76 ) ALTEO 792 (-2,70 ) ANY 1165 (-0,85 ) APPENINN 326 (-2,69 ) AutoWallis 81 (-0,25 ) CIGPANNONIA 324 (-0,31 ) DELTA 69 (-2,00 ) Duna House 306 (-0,65 ) EHEP 1520 (-1,94 ) FUTURAQUA 55 (0,55 ) GSPARK 3340 (-0,60 ) MASTERPLAST 810 (0,50 ) MOL 1575 (0,90 ) MTELEKOM 342 (-1,59 ) Megakran 4 (-4,55 ) NORDTELEKOM 21 (-1,40 ) NUTEX 20 (-1,47 ) OPUS 203 (-4,48 ) OTP 10040 (0,90 ) OTT1 136 (-6,85 ) PANNERGY 718 (-0,55 ) RICHTER 6565 (-1,72 ) SET Group 52 (-2,80 ) TAKAREK 450 (0,90 ) WABERERS 1180 (1,29 )