Ezekben az európai városokban vannak a legnagyobb bulik

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Már az ókorban is szokás volt elutazni Rómába, ahol egy kellemes Colosseum látogatás után hajnalig tartó tivornyákon lehetett részt venni. A CNBC összeszedte, hogy manapság hova érdemes Európában ellátogatni a legjobb bulikért.

Berlin

A német főváros tudhatta magáénak Európa legjobb buliit már a hedonizmusról híres weimari köztársaság idejében, az 1920-as években is. Napjainkban a világ legjobb klubjai közül itt található több is, és a német fővárost a techno és a house központjának is szokták tartani. Ráadásul szinte bármelyik utcasarkon találunk sörözőket.

Amszterdam

Amszterdam; Forrás: Flickr; Fotó: Dave Winer

A város leginkább a marihuána központjairól, az ún. coffee shopokról és a piros lámpás negyedről híres, szóval sejthető, hogy az éjszakai élet is elég vad arrafelé. És akkor még nem is szóltunk a híres holland sörkultúráról, például az itt található Heineken sörfőzdéről.

Moszkva

Úgy tartják, Moszkva sosem alszik, hiszen a Szovjetunió összeomlása óta az éjszakai élet virágzásnak indult. Az orosz főváros megfelelhet bárki igényeinek, hiszen a lepukkant kocsmáktól az exkluzív éjszakai klubokig mindent megtalálhatunk itt. Ráadásul az moszkvai éttermek sokszor egyben bárként is működnek.

Prága

Forrás: pixabay

Prága számít a brit legénybúcsúk elsődleges helyszínének, hiszen a város egyszerre lenyűgöző és olcsó. Tele van kocsmákkal, underground helyekkel, tetőtéri bárokkal és természetesen sörkertekkel. A csehek híresek a kiváló söreikről és rengeteget lehet inni belőlük már csak azért is, mert az EU-n belül itt az egyik legalacsonyabb az alkoholos termékek áfája.

Barcelona

forrás: pixabay.com

Spanyolország második legnagyobb városában tudják, hogyan kell bulizni. Ráadásul tengerparti városról van szó, tele tapas bárokkal és kultúrával. Elég ha a Gaudi által tervezett épületekre vagy a Picasso Múzeumra gondolunk.

Belgrád

Szerbia fővárosa az ex-jugoszláv államok buliközpontja is, sőt sokan a következő Berlinnek tartják. Nyáron tömve van éttermekkel és bárokkal, illetve a Száva és a Duna partjainál kikötött bulihajókkal.

Ezt olvasta már?

Lefújták a mobilipar barcelonai csúcstalálkozóját »

4IG 620 (-0,32 ) ALTEO 870 (0,46 ) CIGPANNONIA 188 (0,75 ) ESTMEDIA 129 (0,47 ) MOL 2580 (0,94 ) MTELEKOM 453 (0,22 ) NORDTELEKOM 49 (2,95 ) NUTEX 38 (-2,05 ) OPUS 291 (1,32 ) OTP 15250 (0,66 ) PANNERGY 738 (5,43 ) RICHTER 6995 (1,08 ) SET Group 100 (2,47 )