-->

Kriptovaluta, ICO-k és még ingyen sör is?

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 2 perc

A CoinBroker.hu alapítóját, Pataki Gábort kérdeztük a soron következő március 13-án az A38 Hajón tartandó Meetup előkészületei kapcsán, amit online is közvetíteni fognak. André Kostolany szellemét gyakran megidézi a piros kabátos bevezetőjéről elhíresült exbróker, ahogy magát nevezi.

Ez alkalommal két témát ismerhetnek meg a résztvevők:

1. Pataki Gábor előadásában: Mik lehetnek a 2018. év vezető kriptovalutái, hogy értékeljük az ICO-kat?

2. Mosonyi Szilárd bevezeti a hallgatóságot a tőzsdepszichológia működésébe, rejtelmeibe, feltérképezi a befektetői döntések mögött megbúvó vágyakat, félelmeket és szorongásokat.

Pataki Gábor és a piros kabát

Hogyan jutott eszedbe, hogy sört kapjanak a Meetup résztvevői?

A Meetup egy fantasztikus találmány, imádom. Amikor úgy érzem, hogy kikapcsolódásra van szükségem, akkor kimegyek Londonba pár napra és a legkülönbözőbb Meetup-okon veszek részt, ahol azonos érdeklődésű és felkészültségű emberekkel találkozom. A világ legnagyobb közösségi irodájának, a WeWork-nek a rendezvényeit soha nem hagyom ki, ott a sör mindig ingyen van. Innen jött az ötlet, hogy a saját rendezvényeimen is szeretném vendégül látni a résztvevőket.

Jegyek itt vásárolhatók.

Látva a kriptovaluták csökkenő árfolyamát jól jöhet egy kis lazítás az embereknek. Hogyan látod a jövőt, fognak még emelkedni az árfolyamok?

2018-ban valóban siralmasan kezdtek a kriptovaluták, az idén megtartott eddigi két workshopon katasztrofális árfolyamokkal találkozhattunk. De azoknak, akik most fektettek először kriptovalutákba, kiváló beszállási pontokat biztosított. Mondtam is, hogy amint meglátjátok a következő rendezvényem időpontját, kezdjetek el eladásban gondolkozni, mert ezek után rendre emelkedés jöhet.

Gyakran megidézed előadásaidban André Kostolany-t és a tőzsdepszichológiát. Tényleg ennyire hiszel benne?

Igen, a tőzsde egy nagy adag pszichológia, egy jó adag fundamentum és főként jövőkép. Idén lesz 25 éve, hogy elkezdtem tőzsdével foglalkozni. Ha korábban megfogadtam volna André Kostolany ajánlásait, akkor ma már boldog nyugdíjasként élnék. De még van hét évem, hogy megvalósítsam az elképzeléseimet, addig biztosan össze fog jönni, amit terveztem. 50 évesen szeretnék visszavonulni a napi munkából.

Ki lesz az előadótársad és milyen témában hallhatjuk őt?

Mosonyi Szilárd egy nagyon érdekes előadást fog tartani számunkra a tőzsdepszichológia gyakorlati alkalmazásáról. Szilárd több mint 10 éves kutatás-fejlesztési folyamat során kialakított egy módszertant, amelynek segítségével tudatosabban láthatunk rá befektetéseinkre és sikeresebben avatkozhatunk be. Megismerhetjük a befektetési döntések mögötti emberi tényezőket és működésünk összetett folyamatait is.

Gyakorlott tőzsdei befektetőket vársz a rendezvényre?

A rendezvényre mindenkit szeretettel várok, aki egy kicsit is érdeklődik a kriptovaluta befektetések iránt, természetesen nagy segítség, ha valaki rendelkezik tőzsdei befektetői tapasztalattal, de egyáltalán nem elvárt. Sokan hosszú távon gondolkoznak és folyamatosan fektetnek kriptovalutákba vagy - ahogy én is teszem - széles körben vásárolnak ICO-kat. A tőzsdepszichológia alkalmazása spekulánsok és hosszú távú befektetők számára elengedhetetlen.

Milyen lehetőség van a Meeup-on való részvételre?

Személyesen találkozunk mindenkivel, aki eljön az A38 hajóra március 13-án.

Tudjuk azt is, hogy sok honfitársunk külföldön él és egy 2-3 órás rendezvényre nem túl költséghatékony hazautazni Budapestre. Igaz, van olyan befektetőtársunk, aki már 4 alkalommal utazott fel Pécsről, amit nagyon megtisztelőnek tartok.

Egyrészt haladnunk kell a korral, másrészt a távolabb élő érdeklődőket is szeretnénk bevonni, így az eseményt online is közvetíteni fogjuk a coinbroker.hu/meetup oldalunkon.

Az előadás után a Republic koncertjén szórakozhatunk, ahol kieresztjük a fáradt gőzt, elfogyasztjuk az ingyen sört és üvöltve énekelhetjük a „Repül a bálnát”.

Ezt olvasta már?

A kriptovaluta kereskedésben is segít a mesterséges intelligencia »