2018. december 03. 15:25 | forrás: Inwestblog

Ma éjfélkor lezárjuk az akciós adómentességet!

Szakmai berkekben a Tartós Befektetési Számlát tartják a legegyszerűbb szolgáltatásnak, mivel minden ember el tudja dönteni, hogy akar-e kamatadót fizetni befektetései után, vagy sem. Ilyen egyszerű!   2018-ra szerintünk már annak sem szabad bonyolul

Szakmai berkekben a Tartós Befektetési Számlát tartják a legegyszerűbb szolgáltatásnak, mivel minden ember el tudja dönteni, hogy akar-e kamatadót fizetni befektetései után, vagy sem. Ilyen egyszerű!

 

2018-ra szerintünk már annak sem szabad bonyolult kérdéskörnek lennie, hogy szükség van-e az öngondoskodásra.

Feltételezem azért olvassa a hírleveleinket is, mert szeretne biztosabb tudással rendelkezni a befektetések terén. Idén már több mint 70 levelet küldtünk ki, amelyek többsége szembe megy a hazai általános befektetési felfogással. Az egyik legfontosabb megállapítás, amit már vélhetően Ön is felfedezhetett, hogy a kereskedelmi bankok, biztosítók tökéletesen alkalmatlanok megtakarítási vagy befektetési szolgáltatásokra. Se kamat, se személyre szabhatóság, viszont aránytalanul magasak a költségek.

 

Ne értsen félre, biztosan jó valakinek a megszokott, évek óta futó folyószámlán parkoltatni a megtakarításait, egy hazai bankban.

 

Csak szerintünk Ausztriában, Európa egyik vezető pénzügyi központjában működő… független befektetési szolgáltató bankban… magasabb kamatozású befektetéseket kihasználnia sokkal jobb.

 

Azért is jobb, mert ezzel a befektetéssel…

• magyar nyelven, utazás nélkül ismerheti meg, milyen előnyöket nyújt Önnek az osztrák befektetési környezet. • többé már nem kell kísérleteznie és feleslegesen pénzt költenie, hogy megtalálja az elvárásaihoz illő megtakarítást. • a rekord alacsony kamatkörnyezet ellenére is 5% feletti profitot érhet el. • privát bankára az első találkozástól fogva a futamidő végéig rendszeres kapcsolatot ápol Önnel, aki pontosan ismeri pénzügyi céljait és igényeit. • bármelyik értékpapírt most extra diszkont áron érheti el (akár 60-80%-kal olcsóbban!!!) • pénzéhez bármikor hozzáférhet, így a kontroll végig az Ön kezében marad • megtakarítási számlájának eredményét magyar nyelvű netbankján keresztül, a nap 24 órájában nyomon követheti • 100.000 euróig (kb.: 32 millió forint) osztrák állami garanciaáltal védett a számlája • Ausztriában 100% kamatadómentességet érhet el • végre nyugodt és büszke lehet

Ha konkrétan a részletek érdeklik, kattintson a linkre: http://bit.ly/2SltJTA

A konzultációnk végén garantáltan el tudja dönteni, hogy valóban az elvárásaihoz illő szolgáltatással találkozott-e, vagy sem. A konzultációnk ingyenes és kötelezettségmentes.

A személyes konzultációnk arról fog szólni, hogy 1 óra alatt felmérjük az Ön igényeit és elkezdjük felépíteni biztonságos, kamatadómentes portfólióját.

 

Ez által az adómentes, osztrák privát banki befektetési lehetőség évekig az Öné lehet, az év végi ajándék akció viszont csak ma éjfélig érvényes.

ITT mutatjuk be a konzultációnk pontos menetrendjét!

 

“Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak”

The post Ma éjfélkor lezárjuk az akciós adómentességet! appeared first on Inwestblog.

Tovább az eredeti cikkre
Tovább a blogra

Hirdetés
Hirdetés
Brexit

A vártnál is gyorsabban zuhannak a beruházások.

Csökkenni kezdett a brit gyáripar teljesítménye.

Lakáshitel-kalkulátor
Piaci hírek

Jó a hangulat Európában

Erősödéssel indult a kereskedés pénteken Nyugat-Európában.

Mínuszok uralkodnak Európában

Csökkenéssel indult a kereskedés a vezető nyugat-európai értéktőzsdéken...

A kivárás mellett döntöttek a befektetők

Vegyesen kezdték a napot a vezető európai értéktőzsdék szerdán.