2019. január 25. 13:50 | forrás: Inwestblog

Minden, amit 2019-ben a pénzügyekről tudnia érdemes!

Nagyon különleges pillanathoz érkeztünk! Elhatároztuk, hogy túllépjük a hatáskörünket 30 érdeklődő kedvéért, akik számára teljeskörű pénzügyi analízist és tanácsadást nyújtunk. Ehhez ráadásul külső szakértőket is bevontunk. M

Nagyon különleges pillanathoz érkeztünk!

Elhatároztuk, hogy túllépjük a hatáskörünket 30 érdeklődő kedvéért, akik számára teljeskörű pénzügyi analízist és tanácsadást nyújtunk. Ehhez ráadásul külső szakértőket is bevontunk.

Miről van szó pontosan?

Nap, mint nap találkozunk azzal a helyzettel, hogy nemcsak a befektetések/megtakarítások területén hiányosak ügyfeleink ismeretei, hanem a legtöbben teljesen tanácstalanok az egyéb pénzügyi szolgáltatások terén is.  

Ezért elhatároztuk, hogy összesen 30 jelentkező számára segítünk, hogy 2019-ben megismerjék a hazai piac valódi lehetőségeit, pénzügyi eszközeit.

Jelentkezését követően bemutatjuk Önnek, hogy:  

•a 16 vezető hitelintézet közül hol tud a legkedvezőbb kondíciókkal pénzt felvenni (ha akar!), vagy a jelenlegit lecserélni egy kedvezőbbre.•milyen állami támogatásokra jogosult, amelyekkel akár milliókat kaphat.•hol érdemes a bankszámláját vezetnie, ahol a fenntartási költségek garantáltan a jelenlegi számlájának a töredékei.•milyen egyösszegű befektetési lehetőségeket érhet el (kötvények, részvények, befektetési alapok, TBSZ) a hazai és a nemzetközi szolgáltatókon keresztül.•megtakarított pénzeit hol tudja a legmagasabb kamatok mellett, alegalacsonyabb költségekkel, akár állami támogatással is igénybe venni.•a jelenlegi biztosításait, hogyan tudja sokkal olcsóbban és igényeire szabottan kihasználni.

Mind a 30 jelentkező számára 2-2 óra áll a rendelkezésre!

Ennek a teljeskörű szolgáltatásnak az ára, ilyen szakmai referensekkel minimum40.000 forint lenne.

Azonban, ha ma, január 24.-e és január 31.-e (összesen 1 hét!!!) között jelentkezik a konzultációra, ezt az összeget teljesen elengedjük Önnek!Jelentkezzen ITT!

Nem fogok Önnek a pénzügyei fontosságáról papolni, mert tudja, hogy milyen fontosak.

Nem fogom azt részletezni, hogy miért egyedülálló, ha egy-egy szakterület veteránja, 10-15 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött ad Önnek aktuális és független tanácsot.

Gondoljon bele, ha a jelenlegi pénzügyi eszközeivel 20%-kal többet keresne, és20%-kal fizetne kevesebbet, mennyivel több pénz maradna Önnél?!?!

Természetesen garanciát vállalunk arra, hogy az összehasonlítás folyamán mindig a legjobb lehetőséget mutassuk be Önnek! Ha a jelenlegi eszközei a legjobbak, szakmai visszajelzést kap erről!Jelentkezzen most, hogy Ön is benne legyen a 30 főben!

The post Minden, amit 2019-ben a pénzügyekről tudnia érdemes! appeared first on Inwestblog.

Tovább az eredeti cikkre
Tovább a blogra

Hirdetés
Hirdetés
Brexit

Nagy-Britannia nincs felkészülve a megállapodás nélküli kilépésre.

A brit költségvetési hivatal szerint recesszióba kerülhet a brit gazdaság.

Lakáshitel-kalkulátor
Piaci hírek

Jó a hangulat Európában

Erősödéssel indult a kereskedés pénteken Nyugat-Európában.

Mínuszok uralkodnak Európában

Csökkenéssel indult a kereskedés a vezető nyugat-európai értéktőzsdéken...

A kivárás mellett döntöttek a befektetők

Vegyesen kezdték a napot a vezető európai értéktőzsdék szerdán.