2019. december 13. 18:32 | forrás: Total Return

Technológiák, befektetések és stratégiák a jövőből

Teltház és nagy érdeklődés várta 2019. november 15-én az Aegon Alapkezelő által szervezett Megatrend rendezvény 6 szakmai előadóját, akik 20-20 […]

Teltház és nagy érdeklődés várta 2019. november 15-én az Aegon Alapkezelő által szervezett Megatrend rendezvény 6 szakmai előadóját, akik 20-20 perces előadásban mutathatták be víziójukat a jövő technológiáiról és az ezekhez kötődő befektetési stratégiáikról.

A rendezvényt Loncsák András és Veresegyházi Gábor nyitotta meg, hasznos információkat és néhány kulisszatitkot is megosztva a közönséggel. Megtudhattuk többek között, hogy:

az Aegon Alapkezelő a globális indexeken már korlátozott hozamszerzési lehetőségeket lát, a jövő technológiáiba fektető Megatrend egy olyan flexibilis befektetési alap, amibe a rövidebb és hosszabb trendek elérése is belefér, a korábbi rendezvényen bemutatott, Oroszország specifikus Aegon Russia Alap már több mint 30 százalékot emelkedett a szakmai ajánlás óta.

„Valóban hiszünk a tematikus rendezvényekben és alapokban” – zárta szavait Veresegyházi Gábor, aki kiemelte, hogy a Megatrend alap – első ilyen kezdeményezésként – jelenleg úttörő szerepet játszik a hazai piacon.

Tovább az eredeti cikkre
Tovább a blogra

Hirdetés
Hirdetés
Brexit

Nem lesz lehetséges az akadálytalan kereskedelem az EU-val.

Megosztottan szavazott és Brexit-kockázatokra hívja fel a figyelmet.

Lakáshitel-kalkulátor
Piaci hírek

Jó a hangulat Európában

Erősödéssel indult a kereskedés pénteken Nyugat-Európában.

Mínuszok uralkodnak Európában

Csökkenéssel indult a kereskedés a vezető nyugat-európai értéktőzsdéken...

A kivárás mellett döntöttek a befektetők

Vegyesen kezdték a napot a vezető európai értéktőzsdék szerdán.