Márciusban felpörögnek a közbeszerzések

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Márciusban egyre több közbeszerzési pályázatot értékelnek, így az eljárási eredmények száma rohamosan megnövekedett - derül ki a kozbeszerzes-online.hu adataiból.

Míg a közbeszerzési hatóság eddig hétfő, szerda és pénteki napokon tette közzé az új felhívásokat és az eljárások eredményeit, márciustól ez hétfőtől péntekig napi szinten történik.

A közbeszerzésekre vonatkozó jelentkezési határidőre érdemes odafigyelni, és fontos a megadott időpontig  a részvételi szándékot elküldeni. A részvételi szándékot az ajánlatkérő által megadott e-mailcímen kell jelezni a megadott határideig.

A részvételi szándék jelzése abból áll, hogy az ajánlattevő e-mailt küld az adott címre a kért adatokkal (cégnév, adószám, kapcsolattartó név, beosztása, e-mail cím, telefonszám, faxszám).  Ezt követően az ajánlatkérő megküldi  az eljáráshoz szükséges meghívót és a további teendőkre vonatkozó információt.

Például a MRE Bethesda Gyermekkórház által meghirdetett Mosodai berendezések beszerzés ellátására vonatkozó közbeszerzési pályázatra március 27-én 23 óráig kell megküldeni a részvételi szándékot.

A tavasz beálltával megugrik a közbeszerzések száma, rengeteg új hirdetés jelenik meg, melyek áttekintése meglehetősen nagy munkával jár mindazok számára, akiket érdekelnek a közbeszerzési pályázatok és jelentkezni szeretnének ezekre.

A kozbeszerzes-online.hu pályázatok begyűjtésével és azok kategorizálásával foglalkozik. Az oldal begyűjti a TED EU közbeszerzéseket, összefoglaló tájékoztatásokat, a közbeszerzési hatóság által megjelenített pályázatokat és egyéb közbeszerzéseket. Az újonnan megjelenő pályázati hirdetéseket, az eljárási eredményeket és módosításokat is napi rendszerességgel közvetíti a cég profilok alapján minden egyes felhasználónak e-mailen.

Ezt olvasta már?

Megjelent az Új gyakornoki program pályázati felhívás »