Rendesen pörög a Széchenyi Kártya Program

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Augusztus végén az MKB Széchenyi Kártya Program kínálatában elérhető Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció maximálisan adható hitelkerete 50 millió forintról 100 millió forintra emelkedett. Szeptember 7-én dr. Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója - már az új, magasabb hitelkerettel rendelkező - 100 millió forintról szóló Széchenyi Kártyát adott át az MKB egyik ügyfelének.

A Széchenyi Kártya szabad felhasználású, éven belüli finanszírozási igények kezelésére szolgáló hitel lehetőség, amely akár tárgyi fedezet-mentesen, közjegyzői okirat benyújtása nélkül is, 24 órán belüli előminősítési lehetőség és állami kamat- és kezességi díjtámogatás igénybevétele mellett igényelhető.

Az MKB a hitelkerethez bankkártyát is kibocsát, melynek segítségével a kártyatulajdonos belföldön és külföldön egyaránt könnyen és gyorsan hozzáférhet számlája egyenlegéhez.

A Széchenyi Forgóeszközhitel szintén elérhető a megemelt keretösszeggel, állami kamat- és kezességi díjtámogatás mellett vehető igénybe.

A Széchenyi Beruházási Hitel maximum 10 éves futamidejű, akár 100 000 000 forint összegű hitel lehetőséggel segítheti a magyar mikro-, kis és középvállalatok fejlődését. Amennyiben a vállalkozások élnek az évi 5 százalékos állami kamattámogatás lehetőségével, annyiban akár 0 százalékos kamatozású beruházási hitelhez juthatnak. A konstrukció keretében már megkezdett beruházást is finanszírozunk.

A Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel valamint a Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel szintén állami kamat- és kezességi díjtámogatással igényelhető. Ezek a konstrukciók az Európai Uniós pályázaton elnyert, vissza nem térítendő támogatás előfinanszírozására és az adott pályázat önerejének kiegészítésére biztosítanak lehetőséget. 

Fontos változás, hogy a szükséges törvényi háttér megteremtésével már az ügyvédi irodák, egyéni ügyvédek, közjegyzői irodák, közjegyzők, bírósági végrehajtó irodák, önálló bírósági végrehajtók, egyéni szabadalmi ügyvivők, szabadalmi ügyvivői irodák, magán állatorvosok is igényelhetik a hitelkonstrukciókat.

Ezt olvasta már?

Egyre több az otthonról indított hiteligénylés »