Sportolók, akiket jól megkopasztott az asszony

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 2 perc

A professzionális sportolók talán legyőzhetetlennek tűnhetnek mind szakmailag, mind a személyes életükben. Azonban mégis van egy-két kivétel, ami padlóra viheti őket: az egyik, ha nagyon elszállnak maguktól, a másik pedig a válás.

A profiknál egyáltalán nem ritka, hogy milliókat fizetnek az ex-feleségüknek, sőt nagyobb horderejű ügyekben sok milliót. Elnézve a Money.com összeállítását, egyes sportolóknak eléggé megcsappant a vagyona a válás miatt.

Michael Jordan

Jordan válása vezeti a listát a sportolóknál. Ő és ex-felesége, Juanita 1989-ben házasodtak össze, azonban Michael állítólagos hűtlensége után az asszony beadta a válókeresetet. 2007-ben mondták ki a válást hivatalosan, amivel Juanita ölében 168 millió dollár landolt.

Greg Norman

Az ausztrál golfozó, akit csak ”Cápaként” ismer mindenki, 104 millió dollárban állapodott meg 25 éves feleségével, Laura Andrassy-val a válás során. Ezzel azonban a sztorinak még nincs vége. Norman Chris Evert egykori teniszcsillagért hagyta el feleségét, aki egyébként Norman barátjának, a síző Andy Millnek volt akkor a felesége. Norman és Evert véget vetettek akkori házasságuknak, összeházasodtak, majd 15 hónappal később ők is elváltak. Akárhogy is számoljuk, ez három sportoló és három válás.

Tiger Woods

Woodsnak megvolt mindene, azonban hűtlensége miatt nem csak a golfvilág csúcsáról esett hatalmasat, hanem közkedvelt figuraként és példaképként is nagyot bukott. Mindez persze az Elin Nordegrennel kötött házasságába került, és 100 millió dollárjába, de ez még nem minden. Rengeteg neves szponzor elpártolt tőle. Golfjátékából pedig kiveszett a magabiztosság, és már csak árnyéka önmagának.

Michael Strahan

A mosolygó Strahan rendszeresen látható a Live! with Kelly and Michael című műsorban és a Fox fociközvetítésében. Az azonban biztos, hogy 2006-ban nem mosolygott így, mikor 15 millió dollárt és havi 18 ezer dolláros gyerektartást kellett fizetni ex-feleségégének, Jean Mugglinak.

Lance Armstrong

Íme, egy másik esete annak, hogy egy szeretett és nagyra becsült alak mennyire meg tudja szenvedni a bukást. Armstrong doppingbotrányba keveredett, aminek végén kénytelen volt beismerni bűnösségét. Azóta már többször is bizonyította, mennyire messze áll egy igazi példaképtől. Például mikor elhagyta feleségét, Kristint az énekes Sheryl Crowért. Ez 14 millió dollárjába került.

Alex Rodriguez

Biztos mindenki találkozott már olyan sráccal, aki elsőre kedvesnek tűnt, aztán később kiderült, hogy mégsem az. A Yankees legenda, A-Rod 2008-ban 5 évnyi házasság után hagyta el feleségét, Cynthiát. A Madonnával való kapcsolata az egyik legismertebb A-Rod pletyka volt mind közül. Az ugyan nem volt nyilvános, hogy mennyi pénz forog kockán, de biztos, hogy milliókról volt szó. A válás során Cynthia a Coral Gables-i ingatlanra tartott igényt és az 5 év alatt megszerzett vagyonuk igazságos elosztását követelte.

Nick Faldo

A golfozó azt állította harmadik feleségéről, Valerie-ről, hogy ő a nagy Ő, azonban gyorsan áttért a futottak még kategóriába. A válás Faldonak 1,8 millió dollárjába fájt.

Terry Bollea

Kicsoda? Lehet, hogy úgy jobban ismered, mint Hulk Hogan. Bollea válása feleségétől, Lindától 10 millió dollárjába került. Linda a pénzeszközök 70 százalékát, és Bollea különböző cégeinek 40 százalékát kapta meg, ezen felül pedig még 3 millió dollárt.

A történetek tanulsága az, hogy attól még, hogy sikeres sportoló vagy még nem jelenti azt, hogy a házasságban is sikeres leszel. Lehet, hogy az első osztály előtt a kisebb ligákban kéne próbálkozni.

Ezt olvasta már?

Szép vagyonra tettek szert a leggazdagabb németek »