Kényelmesebb fizetés Európa-szerte

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 2 perc

A partnerségnek köszönhetően tovább fejlődik az online, alkalmazáson belüli és bolti fizetési élmény az európai fogyasztók számára. Az együttműködés lehetővé teszi, hogy a PayPal Visa kártyás felhasználói fiókokat vezessen be Európában.

A biztonságos és kényelmes online, alkalmazáson belüli és bolti fizetések adaptációjának felgyorsítása érdekében a két vállalat már együttműködik Amerikában és a csendes-óceáni térségben, a mostani lépéssel pedig az európai fogyasztók és vállalkozások is megismerhetik a partnerség előnyeit. 

Új módszerek, nagyobb választék

"A Visa és a PayPal egyaránt arra törekszik, hogy a fogyasztók számára biztonságos és kényelmes fizetési módot kínáljanak, legyen szó bármilyen fizetési eszközről. Az együttműködésünk európai kibővítésével a fogyasztók számára nagyobb választék, a kereskedők számára pedig további előnyök válnak elérhetővé" – mondta Bill Sheedy, a Visa Inc. európai régióért felelős ügyvezető igazgatója.

"Azzal, hogy Visa számlák kibocsátásra is lehetőség nyílt Európában, a PayPal új, innovatív módszereket tud kínálni ügyfeleinek, pénzük kezelésére és mozgatására, felülettől és eszköztől függetlenül" - tette hozzá.

Rupert Keeley, a PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A alelnöke és ügyvezető igazgatója pedig így értékelte az együttműködés elmélyítését: "Ezzel lehetővé válik számunkra, hogy nagyobb választékot kínáljunk több millió fogyasztónk számára innovatív megoldások széles tárháza segítségével. Legyen szó online, alkalmazáson belüli vagy bolti vásárlásról, a PayPal és a Visa biztonságos és kényelmes fizetési módokat kínál majd."

Az együttműködés továbbá kiterjeszti a PayPal elfogadását olyan európai vállalkozásokra is, amelyek elfogadnak Visa kártyát, így a Visa és a PayPal, továbbá fogyasztói bázisuk is tovább növekedhet.

Fogyasztói választék

A PayPal és a Visa gördülékeny fizetési élményt nyújt ügyfeleik számára, akik Visa kártyájukkal kívánnak fizetni PayPal-t elfogadó helyeken. A Visa partnerbankjaival való együttműködésnek köszönhetően a fogyasztók könnyedén adhatják hozzá Visa kártyájukat PayPal pénztárcájukhoz más banki alkalmazásokon keresztül. 

A PayPal - az európai banki licensze keretében - képes lesz Visa számlák kibocsátására az európai fogyasztók és vállalkozások számára. A jövőben ezzel lehetőséget biztosít arra, hogy közvetlenül használják PayPal fiókjukat bármely Visa kártyát elfogadó helyen, a világon bárhol.

Digitális együttműködés

A Visa és a PayPal megállapodott, hogy kiterjesztik együttműködésüket a Visa Digital Enablment Programra (VDEP) Európában. A VDEP a Visa partnerei számára biztosít hozzáférést a tokenizációs technológiához, amely lehetővé teszi az egyszerű és biztonságos fizetést mobilon vagy bármely más csatlakoztatott eszközön. Ez elősegíti a PayPal használatát olyan vállalkozások esetében, amelyek elfogadnak Visa kártyát. 

A Visa lehetővé teszi a PayPal számára, hogy a Visa Direct in Europe használatát, amellyel a PayPay ügyfelei valós időben tudják átmozgatni pénzüket Visa számlára.

Hirdetés
Kriptovaluták
Melyik a legjobb lakáshitel?
Hirdetés
Befektetés

Szijjártó: átalakulnak a befektetési erőviszonyok

A világgazdaságban a keleti térség befektetői egyre meghatározóbbak.

200 milliós befektetést kapott a TrustChain

A vállalkozás szolgáltatásai folyamatosan bővülnek.

A PortfoLion 2,4 millió dollárt fektet be

szolgáltatásfejlesztés és nemzetközi növekedés gyorsítása a cél.

Ezt olvasta már?

Az infrastruktúrára költhetik a Gazprom bírságát »