Magyar startup szabadít meg a törzsvásárlói kártyáktól

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 2 perc

Az AmpeGo nevű alkalmazással új lehetőségek nyílnak meg a vásárlás terén, hiszen egyetlen kártyával több, mint ezer üzletben vehetünk igénybe kedvezményeket. Ráadásul az applikációban más törzsvásárlói kártyákat is tárolhatunk digitálisan, így egy halom plasztikkártyával könnyebb lehet a zsebünk.

Keresni és testre szabni

Több mint ezer partner Magyarország legnagyobb törzsvásárlói rendszerein keresztül ad kedvezményt az AmpeGo alkalmazást használók számára. Az EDC és EVDSZ partnerüzletekre kategória vagy város szerint is rákereshetünk, Budapesten belül pedig kerületekre lebontva is válogathatunk. Amennyiben konkrét termékre vagyunk kíváncsiak, egyéni keresőszó beírásával is böngészhetünk. Például ha szeretnénk egy jó pizzát enni, csak beírjuk az alkalmazásba, és kiadja a hozzánk legközelebb lévő, a rendszerbe regisztrált pizzériát.

A felhasználók testre szabhatják, hogy milyen értesítéseket kapjanak a különböző kedvezményekről, sőt a partnerek még videókat is kiküldhetnek az applikáció használói számára. Horváth Péter, az AmpeGo megálmodója elmondta: a frissen csatlakozott üzletek egy külön kategóriába kerülnek, ezzel nyújtanak segítséget az újonnan csatlakozóknak a potenciális vevők gyors eléréshez. Ráadásul az ajánlatok távolsági sorrendben jelennek meg, így sokszor a közvetlen közelünkben kedvezményen felüli kedvezményeket is igénybe vehetünk.

Az applikáció számos információt tárol a partnerekről: megtekinthetjük a nyitvatartási időt, fényképeket és pontos címet, ahova el is navigál bennünket. A megjelenő akciókat akár testre is szabhatjuk, így a számunkra releváns információkról és kedvezményekről kapunk értesítést. Az üzletek mellett egy fontos kedvezményforrás a telefonálás is, a mobilflottához csatlakozva kedvezményesen indíthatunk hívásokat.

Az AmpeGo rendszerében ráadásul más törzsvásárlói kártyákat is tárolhatunk digitálisan, így egy halom plasztikkártyával könnyebb lehet a zsebünk. Attól sem kell félni, hogy ezek elvesznének, ha elhagyjuk a telefonunkat, mivel a rendszer a saját felhőjében tárolja az adatokat.

Új megoldás szórólapok és plakátok helyett

A program nem csak a fogyasztók, hanem a partnerek érdekeit is szolgálja. Nincs szükség saját alkalmazás megalkotására vagy fejlesztésére sem, mivel az üzletek sajátjukként kezelhetik az applikáción létrehozott egyedi felületet és tartalmakat.

„Az AmpeGo-val a cégek olyan marketingeszközhöz jutnak, amely használatával megtakaríthatják a marketing kiadásaikat, és egy magasabb szintű értéket adhatnak a vállalkozásuknak” - fogalmazott Horváth Péter.

A szoftveren keresztül a partner naprakész és friss akciókat, videókat, képeket küldhet a felhasználóknak, ami nemcsak a gyors és célzott elérést, hanem a környezetet is szolgálja. A fejlesztők digitális eszközökkel segítik az üzletek promócióját, kiváltva ezzel a szórólapokat és plakátokat.

Az AmpeGo a vészhelyzetekre is gondolt, veszély, vagy baleset esetén megmutatja a legközelebbi kórházat, illetve a segélyhívásokhoz szükséges telefonszámok is benne vannak a rendszerébe, mint például a 112 telefonszáma, amelyet egy gombnyomással tárcsázhatunk.

Hirdetés
Brexit

Londoni pénzügyi elemzők szerint a valószínűsíthető enyhe lassulás ellenére...

A korábbi piaci és elemzői várakozásokkal ellentétben nem...

Melyik a legjobb lakáshitel?
Szavazz!

Szegények pénze lesz az euró?

Nagyon úgy tűnik, hogy a három legszegényebb uniós tag is előbb vezeti be az...

Értelmetlen a légiforgalmi sztrájk?

Harmadik hetébe lépett a francia nemzeti légitársaság dolgozóinak sztrájkja,...

Hirdetés
Befektetés

Még mindig erős a befektetői bizalom az ingatlanpiacon

A növekvő hitelfelvételi hajlandóság és az otthonteremtési kedvezmények...

A licitálás tovább nyomja felfelé az ingatlanárakat

Egyes ingatlantípusoknál az alku helyett már licitálnak a lakásvásárlók.

Itt egy álkriptodevizából finanszírozott álbefektetés

A kockázatokra szerették volna felhívni a figyelmet.

Ezt olvasta már?

Van egy kis gond Donald Trump okostelefonjaival »

4IG 3440 (0,58 ) ALTEO 720 (0,70 ) ALTERA 785 (1,95 ) APPENINN 664 (-0,15 ) BIF 1920 (1,05 ) CIGPANNONIA 458 (1,67 ) CSEPEL 940 (-0,21 ) EHEP 1000 (19,76 ) ELMU 27200 (0,74 ) EMASZ 24000 (-0,83 ) ENEFI 180 (-1,64 ) ESTMEDIA 114 (1,34 ) FHB 586 (-5,33 ) FUTURAQUA 56 (-0,36 ) KONZUM 3180 (-0,62 ) MASTERPLAST 600 (0,84 ) MOL 2668 (-1,26 ) MTELEKOM 422 (0,60 ) NORDTELEKOM 45 (0,22 ) OPUS 709 (-0,14 ) ORMESTER 1520 (19,69 ) OTP 10560 (1,05 ) OTT1 290 (1,05 ) PANNERGY 738 (1,10 ) RICHTER 5530 (-1,16 ) SET Group 270 (-4,26 ) ZWACK 17250 (-1,15 )