Maradt még idő, és elkölteni való milliók is

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

A SZÉP Kártya birtokosok életében fontos dátum május 31-e, ugyanis eddig az időpontig el kell költeni a munkáltatótól 2016-ban kapott, eddig el nem költött juttatásokat.

Bevált a kártya

Mindennapos fizetőeszközzé vált a hét évvel ezelőtt bevezetett MKB SZÉP Kártya, felhasználóinak száma meghaladta a 222 ezer főt.  2018 márciusáig mintegy 77,4 milliárd forint juttatás érkezett az MKB SZÉP Kártyákra, melyből a kártyabirtokosok kifizetései által megközelítőleg 69 milliárd forint már vissza is áramlott a magyar gazdaságba.

Tanulj a tőzsdén kereskedni 21 nap alatt! Kérd az INGYENES videóidat még ma! (A kereskedés kockázatos.) (x)

Dr. Nagyiványiné Fodor Katalin, az MKB SZÉP Kártyát kibocsátó MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. ügyvezető igazgatója:

„Május 31-ig még hátra van másfél hónap, de minden eszközt megragadunk arra, hogy tájékoztassuk tagjainkat arról, hogy az MKB SZÉP Kártyákon még mintegy 615 millió forint vár elköltésre a munkáltatóktól 2016-ban kapott, eddig el nem költött juttatásokból. Ez a lehetőség kártyabirtokosaink 19 százalékát érinti. Az elmúlt egy hónapban, kizárólag a lejáró egyenlegekből közel 115 millió Ft-ot költöttek el a SZÉP Kártya birtokosok.

Az MKB SZÉP Kártya 21 506 elfogadóhelyén a vendéglátás alszámla a legközkedveltebb, ezt a szálláshely alszámla követi.

Május 31-ig van még idő

Az a tapasztalatunk, hogy a legváltozatosabb szolgáltatási körrel rendelkező szabadidő és rekreációs alszámla lehetőségeivel élnek legkevésbé kártyabirtokosaink.

A szabadidő és rekreációs alszámla lehetőségei között találhatóak a speciális gyógyászati technikák, homeopátiás kezelések, bizonyos egészségügyi vizsgálatok, masszázs, látásvizsgálat, lovas oktatás, sporthorgászat, fogászati terapeuták, szájhigénikusok tevékenysége, de még beszédterápia vagy akár táboroztatás is finanszírozható a terhére.

Természetesen az alacsonyabb összegeket is el lehet költeni, cukrászdákban, növény- és állatkerti belépőkre vagy sétahajó jegyre is akár az egész család számára.”

Ezt olvasta már?

610 millió forint osztalékot fizet a Zwack »