Mutatjuk, mit tud az ország legdrágább Mikulás csomagja

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Mikulás csomagot már 600 forintért is vehetünk a boltokban, a minőségibb csomagokért 2000 forintot is elkérnek. Van azonban ennél drágább is! 100 ezer forintba kerül az ország első, felnőtteknek szóló csomagja. A bevétel jótékony célt szolgál.

Szebbé teszik a rászorulók karácsonyát

Ez az ország első, felnőtteknek szóló Mikulás csomagja. Az akció szervezői arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ha a felnőttek nem is hisznek a Mikulás létezésében, de legalább a jó cselekedetek erejében kellene.

A piros csomagolásban olyan bonbonok találhatók, amelyeket sörrel, pezsgővel, és balatoni borokkal ízesítettek! A csomagot egyébként házhoz is szállítják.    

A Mikulás 18 éven felülieknek készített csomagjának árából a Füred Kapitány karácsonya elnevezésű akció megszervezését támogatják,  amelynek keretében adományokat gyűjtenek rászoruló családoknak. Az akció másik célja, hogy a Mikulás és Füred Kapitány, a balatoni mesehős segítségével a kisgyermekek is megismerkedhessenek a jótékonyság és az önzetlenség fogalmával - nyilatkozta Éskovács Péter, az akció egyik szervezője.

Nézzük meg jól, mit veszünk!

Patakfalvi Andrea cakedesigner,  a balatonfüredi Trüffel csokoládébár tulajdonosa az összefogás fontossága mellett arra hívta fel a figyelmet, hogy a szülőknek érdemes megnézniük, mit is rejtenek a boltokban kapható csomagok.

"Néha a rossz minőségű csokoládékat csomagolnak be ajándékként, de arra is volt már példa, hogy a megmaradt húsvéti nyuszikat csomagolták át Mikulásnak és ezek kerültek a polcokra" - mondta.

Szerencsére azonban sok minőségi csomag is található a boltokban, amelyeknek az ára sem túl magas, az átlagos összeállítások ára 600 és 2000 forint között mozog.

"A szülők akkor tudják kiválasztani a legjobb ár-érték arányú ajándékot a csizmákba, ha alaposan megnézik, mit is rejt a csillogó csomagolás belül. Ugyanakkor a szülők akkor járnak a legjobban, ha saját maguk válogatják össze a csomag tartalmát. Így kerülhet a csizmába néhány egészséges ajándék is a csokik mellé" - hangsúlyozta a szakember.

Hirdetés
Kriptovaluták
Melyik a legjobb lakáshitel?
Hirdetés
Befektetés

Figyelj oda a pénzedre! - Segíthet a lista, melyik alapot válaszd

A sorrend a múlt hét összesített eladási és vételi forgalmai alapján készült.

Megcsappanó befektetési kedvvel számolnak Európában

Azonban felértékelődik az európai gyártókapacitás.

Egyre többen fektetik be pénzüket

Nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon májusban.

Ezt olvasta már?

Pénzügyi alapok listája, amelyekben jól kamatozik a befektetésed »