Nyugalomra int a Tigáz

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

A Tigáz Zrt. mindent megtesz azoknak a fogyasztóinak, ügyfeleinek a megsegítéséért, akik a Buda-Cash brókerház és a kapcsolódó bankok jelenlegi hatósági vizsgálata miatt nem férnek hozzá a pénzükhöz, és ezért fizetési nehézségeik adódnak - olvasható a Tigáz pénteki közleményében.

A Tigáz minden tőle telhető módon segíteni fogja azon ügyfeleit, akiknek a Buda-Cash vizsgálata miatt időszakosan pénzügyi nehézségei támadtak a gázszolgáltatás díjának rendezésében. A Társaság arra kéri a bajba jutott fogyasztóit, hogy ha a Buda-Cash ellen folyó eljárás miatt fizetési problémái adódnak a gázszámla kifizetést illetően, akkor azt szükség szerint időben jelezzék a Tigáz ügyfélszolgálati elérhetőségein.

A Tigáz mindent megtesz fogyasztói biztonságáért, az érintett ügyletek beazonosítása már folyamatban van. A Társaság ügyfélszolgálati irodái elérhetőségei megtalálhatóak a www.tigaz.hu/ugyfelszolgalatweboldalon. A telefonos ügyfélszolgálatot a fogyasztók a 06 (40) 333-338 számon érhetik el.

A Társaság bízik abban, hogy ezzel is hozzájárulhat az önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került ügyfelei problémáinak mielőbbi rendezéséhez.

Hirdetés
Kriptovaluták
Melyik a legjobb lakáshitel?
Hirdetés
Befektetés

Egyre vonzóbb a befektetés Kínában

Gyorsult a Kínába áramló külföldi tőkebefektetések növekedése.

Egy százalékkal csökkent a globális FDI

Minimálisan csökkentek a közvetlen külföldi működőtőke-befektetések.

Közel háromszorosára nőtt a befektetések értéke

Jelentősen bővült a kockázati tőkebefektetések piaca.

Ezt olvasta már?

Enyhítették a büntetést a brókerbotrányban »