Meghálálták az ügyfelek az Aegon törődését

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Több mint 52 ezer ügyfél szavazata alapján az Aegon Magyarország nyerte a Netrisk.hu által alapított az Év ügyfélbarát biztosítója Díjat.

A NETRISK.hu online biztosítási alkusz tavaly meghirdetett kampányában több mint 52 ezer ügyfél vett részt, akik nem csupán általános értékelést adtak az egyes biztosítókról, hanem külön kitértek az ügyintézésre, az ügyfél-tájékoztatásra, az ügyfélmegtartó képességre, és a kárrendezésre is. A szavazatok alapján az Aegon Magyarország lett az „Év ügyfélbarát biztosítója”.

Kell a pozitív visszajelzés

„Örülünk a sok pozitív visszajelzésnek, különösen annak, hogy az év végi erősen leterhelt időszakban szántak időt ügyfeleink arra, hogy udvarias ügyfélkiszolgálásunkat, gyors és korrekt kárrendezésünket jutalmazva, elküldjenek egy szavazatot az Aegon-ra.

Minket is motivál, ha ügyfeleink elismerik a tevékenységünket” – mondta Szombat Tamás, az Aegon Magyarország vezérigazgató-helyettese. „Arra törekszünk, hogy ügyfeleink bármilyen élethelyzetben is találkoznak velünk, a lehető legelégedettebbek legyenek szolgáltatásainkkal.”

Több területen is jeleskednek

Az Aegon Magyarország az elmúlt években számos díjat nyert; ügyfelei mellett üzleti partnerei és a tágabb értelemben vett szakma is elismerte azokat az innovatív megoldásokat, amelyek az ügyfeleik elégedettségét és pozitív élményét szolgálják.

Ilyenek például az ügyfél-kommunikációt segítő megoldások: baba-és nyugdíjkalkulátor, új ügyfeleknek szóló welcome-oldal, kétoldalas, egyszerűsített terméktájékoztatók, vagy éppen az e-mailben, sms-ben küldött aktuális kárrendezési információk.

„Nemcsak eladni akarunk, hanem szolgáltatni is. Minden intézkedésünk célja, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek és lojálisak legyenek az Aegon-hoz.” – tette hozzá Szombat Tamás, az Aegon Magyarország vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés
Kriptovaluták
Melyik a legjobb lakáshitel?
Hirdetés
Befektetés

Munkára fel 50 millió forintot ad az MVM

Az MVM Edison startup versenyének győzteseiről van szó.

Újabb siker a Széchenyi Tőkebefektetési Alappal

Sikeresen zárult a Széchenyi Tőkebefektetési Alap befektetése a bonyhádi...

Amerikai cégbe fektet a Hiventures

A Hiventures magyar vállalkozók által alapított amerikai cégbe fektetett be.

Ezt olvasta már?

Kartellezésért bírságoltak kilenc biztosítót »