Kis ékből lépett ki a BUX

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Pluszban sikerült zárnia a pénteki kereskedést a hazai piacnak, a piaczárás után érkező felminősítés lehet ok az optimizmusra hétfőn.

Órás

Az apró ékből kiugrott fel, az ebből elsődlegesen számolt értéket már teljesítette is. Ennyivel meg is elégedhet. Ha mégis tovább megy, 40500 az ellenállás.

Napos

nagyobb időhorizontú ék alsó szárát törte, ezzel az eső trend elindult. Visszatesztelte a letört éket, ezzel teljesült a B hullám is a lehető legszűkebben. Indult  a C hullám.

Emelkedés magasabb mélypontról. Ha ma is egy zöld gyertya érkezik, akkor az jelenthet fordulatot, ennek hiányában azonban maradhatunk az eredetileg várt C hullám mellett.

Hetes

2015 elejétől nagy emelkedés öt hullámban - Elliott. 2018 év elején az 5. pont kijelölésre került. A hatodik hullám teljesült 34500-nál. A B pont is kijelölésre került. A B hullám egy ékelődés. A mindenkori csúcs erős ellenállás - lefordult róla. Egy markáns kulcsforduló, amely a megerősítést megkapta. A heti chart alapján a C hullám indult el, amely 34000 alá hozza.

Ezt olvasta már?

Folytatódik a Huawei szappanopera »