Az elnökválasztás előtt tuti nem lép a Fed

| forrás:
TF-információ
| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Egy héttel az amerikai elnökválasztás előtt tartja kamatdöntő ülését a FED. Eléggé valószínűtlen, hogy egy ilyen időzítéssel kamatot emelnének. Decemberben szinte biztosan meglépik az emelést, ami egy nagyon lassú folyású emelési ciklust indíthat el.

Egyre több a negatív hír Clinton körül

Hillary és Bill Clinton a szükséges építési engedélyek nélkül renoválja újonnan vett villáját. Hillary Clinton és férje, Bill Clinton volt elnök augusztusban több mint egymillió dollárért megvásárolta a New York melletti Chappaquában lévő villájuk melletti ősparkos, tágas villát is, és nekilátott az új ház teljes átalakításának. A házaspár azonban a szükséges építési engedélyeket nem szerezte be.

Az építési hatóság felügyelője, William Maskiell, a New York Postnak elmondta, hogy névtelen bejelentés érkezett a munkálatokról, s amikor kiszállt ellenőrzésre, észlelte a nagyszabású építkezést. Október 17-én levélben értesítette a demokrata párti elnökjelöltet és férjét, hogy törvényt sértettek.

Egymást követik a botrányok
Donald Trump, republikánus elnökjelölt szerint komoly, a Watergate-botránynál is jelentősebb dolog lehet a háttérben, ha az FBI újra nyomozást indított Hillary Clinton emailjeinek ügyében, vetélytársa, Hillary Clinton tényeket követelt az FBI-tól.  

Kibocsátók a honi börzén

A Budapesti Értéktőzsdén a következő vállalatok szerepelnek.

Tanulj, hogy ületelhess!

A frankfurti tőzsdét 1585-ben alapították az árfolyamok rögzítésére.

Kanada legnagyobb börzéje, a torontói tőzsde (TSX) 1852-ben alakult.

Ezt olvasta már?

Stagnál a német gazdaság teljesítménye »