5600 fölött tartja magát a Richter - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Minimális gyengülés érkezett csak a gyógyszergyártó árfolyamánál kedden, egyelőre nem helyez nyomást a lokális aljnál található támaszra a papír.

15 perces

Tartotta magát a Richter árfolyama az 5650-es szinten, kifelé oldalazott az elmúlt napok csökkenő ékjéből. Érdemi erő nem látszik a papírban jelenleg, de ettől függetlenül is pozitívumnak tekinthető rövidtávon az ékből kitérés. Az 5500-as zóna jelent változatlanul fontos támaszt, ettől egyelőre tisztes távolságban tartja magát az árfolyam. Fölfelé fordulás esetén 5915, 6000 és 6120 az akadályok a 15 perces grafikonon.

Támasz: 5500

Ellenállás: 5915 (résalj); 6000

Napi

Alacsony forgalom mellett érkezett minimális gyengülés a gyógyszergyártó árfolyamánál, az elmúlt napokban sikeresen tartja magát 5600 fölött, elkerülve a lokális alj újabb tesztelését. Az RSI is a bearish zóna határára simulva oldalaz, egyelőre nem erősítve meg a negatív jelzéseket. Irány továbbra sincs a papír kereskedésében, a Bollingerek szűkülésével közeledhet elmozdulás. 5500 elesése lenne komolyabb negatív jelzés gyengülés esetén, míg fölfelé első körben a csökkenő trendvonal átlépése szükséges, ezzel kerülhetnének sorra a papír ellenállásai is.

Támasz: 5500

Ellenállás: 6120; 6400

ARC

Rubens Menin, a brazíliai MRV Engenharia e Participações S.A (MRV) alapító...

FIGYÚZZ ! ! !

Már közhely, hogy a mesterséges intelligencia miatt munkahelyek szűnnek meg.

Egy új műholdnak köszönhetően hamarosan minden eddiginél gyorsabb lesz a...

KRIPTOVALUTÁK VILÁGA

35 milliárd vont (31,51 millió dollárt) loptak el.

Történelmi jelentőségű kijelentést tett az amerikai tőkepiaci felügyelet...

ÜZLET

Az Airbus európai repülőgépgyártó konzorcium közölte, kérdésessé válna...

Ezt olvasta már?

Bizonytalan lábakon a Micron árfolyama »