2900 forintnál kapaszkodik a MOL

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Érdemi erőt nem tudott mutatni az olajvállalat árfolyama, de egyelőre biztonságos távolságban tartózkodik lokális aljától.

1 órás

A 2900 forintos zónához kapaszkodott vissza az elmúlt hét utolsó kereskedési napján a MOL árfolyama, a kis csökkenő ékből lépett ki felfelé. Egyelőre ezzel nem haladtunk tovább a 2800 forintos zóna felé, helyette ismét magasabb aljból fordult az árfolyam. Összességében azonban továbbra is erős ellenállásokat találunk a papír útjában, a 3000 forintos lélektani érték fölött lenne ismét egyértelműen bullish a technikai kép. Egyelőre a rövidtávú emelkedő csatornában maradva igyekezhet további kísérleteket tenni az akadályokkal a papír, míg az alakzatból letörve nyílna ki az út a 2800-as szint felé.

Támasz: 2874; 2800

Ellenállás: 2980-3000

Napi

Három gyengülő nap után tudott újra pozitívan zárni az olajvállalat árfolyama, a korábban átlépett ék felső szárán sikerült megtámaszkodni. Ha sikerül innen felfelé fordulni, akkor újra az 50 napos mozgóátlag és a csökkenő trendvonal kerülhet a célkeresztbe. A napos grafikonon változatlanul ez tűnik a kulcsfontosságú akadálynak az emelkedés útjában. A Bollinger szalagok további szűkülésével lesz egyre inkább elvárható egy érdemi elmozdulás, ami szintén mutathatja majd az irányt.

Támasz: 2880; 2800

Ellenállás: 2970-2980 (MA 50, trend)

Ezt olvasta már?

Három napelemparkot állított üzembe a Mol »