Elérte kijelölt célszintjét a MOL

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Teljesült a 2800 forintnál meghúzott célár az olajvállalat árfolyamának letörése után. Innen próbálhat korrigálni a papír rövidtávon.

1 órás

Megérintette a MOL a pénteki kereskedés folyamán a 2800 forintos értéket, ezzel elérte a letörésből elvárt első célszintet. Sikerült is innen még napon korrigálnia, a kereskedés 2846 forinton zárult. Elképzelhető a folytatásban további korrekció is, a letörési szint irányába próbálkozhat egy visszateszttel az árfolyam, ha enyhül az eladói nyomás augusztus utolsó hetében. Rövidtávon tehát van esély kisebb pluszokra, de ahhoz, hogy a technikai kép érdemben javulni tudjon a 2930-as letörési szint fölé kéne visszakapaszkodni.

Támasz: 2800

Ellenállás: 2930

Napi

Megérkezett a letörésből mért Fibonacci kiterjesztéshez az olajvállalat árfolyama, kiszúrva az ékből. A pénteki kis testű, hosszú kanócos gyertya hozhat rövidtávon fordulatot, amit támogatna az RSI túladott jelzése is. A napos grafikonon is elképzelhető tehát némi visszarendeződés 2900 felé. A technikai kép azonban összességében bearish, így hacsak nem sikerül felfelé kilépni az alakuló csökkenő ékből, úgy maradhat a lefelé mutató irány a korrekciót követően.

Támasz: 2800

Ellenállás: 2930

Ezt olvasta már?

Ismét az amerikai-kínai viszály alakítja a hangulatot »