Nem érkezett meg a kitörés a MOL-nál

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Visszahúzódott ellenállásától a szerdai kereskedésben az olajvállalat árfolyama, egyelőre nem jött meg a kitörés a csökkenő trendből.

1 órás

Visszafordult a 2880 forintos lokális csúcstól a MOL árfolyama szerdán, nem tudott további nyomást helyezni erre az ellenállásra. A korábbi szűkülő háromszögbe visszatérve távolodhatunk el tartósan is ettől a szinttől, ez esetben kerülne újra hangsúly a támaszokra. Az emelkedő trendvonalat érdemes 2760 forintnál szemmel tartani, ha ez a forgatókönyv teljesül. Kitörésre egyelőre tehát nem került sor, de ha a háromszög felső szára meg tudja tartani a korrigáló árfolyamot, akkor még neki lehet menni 2880-nak a folytatásban.

Támasz: 2830 (háromszög); 2760 (trendvonal)

Ellenállás: 2880

Napi

Nem jött megerősítés a tegnapelőtti kereskedésben látott emelkedésre, a csökkenő trendvonal így változatlanul a fő ellenállás a 200 napos mozgóátlaggal együtt, harmadik nekifutásra sem sikerült kitörni a szint alól. Az eredmény így egy belső harami gyertya lett, ami könnyen jelezhet további esést is a mai kereskedésre. Ha ez beigazolódik, akkor ismét az emelkedő trendvonal és az 50 napos mozgóátlag felé fordulhatunk, ezek jelentik az első kiemelt támaszszintet 2700 fölött.

Támasz: 2710 (MA 50, emelkedő trendvonal)
Ellenállás: 2850 (csökkenő trendvonal); 2890 (MA 200)

Ezt olvasta már?

Happy volt mindenki New York-ban »