Tovább gyengélkedett a MOL

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Távolodott erős ellenállásától az olajvállalat árfolyama a szerdai megtorpanást követően. A szűkülésből kilépve választhat majd irányt a papír.

1 órás

Gyengén sikerült a MOL csütörtöki kereskedése, 2800 forinthoz csorgott vissza az árfolyam. Hiába sikerül korábban kilépni a szűkülésből, a 2880 forintnál található lokális csúcs megállította a papírt, visszafordult pedig ismét a szűkülésbe esett vissza. A rövidtávú trendvonal elesése 2770 hozhatja el további támaszok tesztelését, 2725 forintnál jön az első ilyen. Egyelőre nem sikerült összességében a bullish kilátásokat megalapozni, még kérdéses, hogy tud-e majd új lokális csúcsra menni a papír.

Támasz: 2770; 2725

Ellenállás: 2880

Napi

Megerősítés jött a szerdai harami gyertyára az olajvállalat árfolyamánál, újabb piros gyertyával távolodtunk a nagy csökkenő trendvonal által támasztott erős ellenállástól. Hiába sikerül rövid időn belül többször nekifutni ennek az akadálynak, az áttörés egyelőre elmaradt. Pozitívnak tekinthető az esésben látható alacsonya forgalom, ez is olyan tényező, ami alapján még messze nem dőlt el az irány a papír számára. Felülről az említett trendvonal, és a 200 napos mozgóátlag átlépése jelölhetné ki az irányt az emelkedés felé, míg lefelé a korábbi emelkedő háromszög alsó szára és az 50 napos mozgóátlag hasonlóan fontos szint.

Támasz: 2720 (MA 50)

Ellenállás: 2860-2880

Ezt olvasta már?

Happy volt mindenki New York-ban »