Várat magára a kitörés a MOL-nál

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Tapad az olajvállalat árfolyama fontos ellenállására, de átlépni még nem sikerült a szintet. Csütörtökön próbálkozhat tovább.

1 órás

Gyengüléssel indult a MOL kereskedése szerdán, nem tudta átütni reggel az erős 2880 forintos ellenállást. A mínuszok nagy része azonban elolvadt a nap végére, tovább tapadunk az ellenálláshoz. Továbbra is adott a technikai kép egy kitöréshez, a tegnapi nap folyamán már a forgalom is élénkülni tudott, így változatlanul a 2880 forintos szint átlépésére érdemes figyelni. 3000 felé nyílna meg ezzel a tér az emelkedés számára.

Támasz: 2780; 2725

Ellenállás: 2880; 3000

Napi

Nem szakadt el tartósan a 2880-as ellenállástól és az itt található 200 napos mozgóátlagtól az olajvállalat árfolyama. Továbbra is ez jelenti a kulcsszintet, átlépésével mozdulhat bullish irányba a technikai kép. Az elmúlt három napot már a nagy csökkenő trendvonal fölött töltötte az árfolyam, erre lenne megerősítés, ha új lokális csúcsra is tudnánk emelkedni. A hét hátralevő részében is jöhet kísérlet a kitörésre, negatív jelzés a csökkenő trendbe történő visszatérés lenne.

Támasz: 2730 (MA 50)
Ellenállás: 2880 (MA 200)

Ezt olvasta már?

Elfogyott a kedv hétvégére New York-ban »